Street style inspiracija: Hailey Bieber
Street style inspiracija: Hailey Bieber

Street style inspiracija: Hailey Bieber

Hailey Bieber zadnjih se godina profilirala kao it djevojka čiji street style stil vjerno pratimo. Svojedobno možemo reći kako njene mnoge kombinacije volimo i rekreirati, a služe nam i kao vječna inspiracija. Istovremeno ležerno i trendi, Hailey je pronašla magične formule koje uvijek iznova stvaraju savršene odjevne kombinacije, bez obzira o kojoj se sezoni radi. Stil Hailey Bieber evoluirao je u odličan spoj street style i trendi komada koje obožavamo. No, dio zasluga za današnji stil mlade manekenke i poduzetnice odlazi njenoj bivšoj stilistici Maeve Reilly. Hailey je surađivala s Maeve godinama i možemo reći kako je pretvorila Hailey u trendsetericu. No, možemo reći kako je prekid suradnje Hailey i Maeve svojedobno bio ispravan korak jer je dao Hailey slobodu da izgradi svoj stil do savršenstva.

Hailey Bieber kao vječna street style inspiracija

Ono što najviše karakterizira stil Hailey Bieber je vješto kombiniranje oversized komada. Bez obzira na to što nosi ispod, a to je često obična, ali savršena majica kratkih rukava i par traperica, Hailey se oslanja na oversized jakne i kapute kako bi svakom outfitu dodala wow komponentu. Upravo taj oversized look idealan je za hladne jesenske i zimske dane. Generalno pravilo glasi, oversized kaput znači da se ispod njega možemo ušuškati u veliki pleteni džemper koji će nas grijati i na najhladnije dane. Ipak, nema nam dražeg osjećaja od stylish kombinacije u kojoj nam je istovremeno udobno i toplo.

Osim oversized komada, monokromatske boje jedna su od ključnih sastavnica koja karakterizira stil Hailey Bieber. Gotovo svaka kombinacija savršen je spoj neutralnih boja koje daju dozu elegantnosti. Stoga, jasno je da nam je svima Hailey vječna inspiracija pri odabiru kombinacija. Upravo zbog toga donosimo vam njene najbolje street style kombinacije koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori