Ovaj Gucci duplić htjet ćete staviti na listu želja
Ovaj Gucci duplić htjet ćete staviti na listu želja

Ovaj Gucci duplić htjet ćete
staviti na listu želja

Na wishlisti svake žene pronaći će se dizajnerska torba. Iako je u većini slučajeva trajno izvan budžeta, žene maštaju o statement luksuznoj torbici koju mogu kombinirati uz svaki outfit te izgledati chic i glamurozno.

No, brendovi brze mode su prepoznali ovu potrebu i ponudili rješenje onima kojima to odgovara. Danas je moguće naći savršenu statement torbicu po pristupačnoj cijeni. Samo zavirite u high street ponudu. Trgovine su konstantno inspirirane luksuznim brendovima i njihovim dizajnom. Dupliće gledamo u svim oblicima. A sada je došao red na Gucci i dupe torbe koju su proglasili najpoželjnijim dizajnom sezone.

gucci torbica
Gucci
mango duplic gucci
mango duplic gucci

Duplić inspiriran kultnom Gucci torbom

Nakon što je ove godine ponovno lansirana, kultna Gucci torba preplavila je Instagram. Klasična i elegantna, a istovremeno moderna i minimalistička – ova je clutch torbica savršeni statement piece. Kendall, Dua Lipa i Rihanna same nisu mogle odoljeti te su također veliki fanovi ovog modnog klasika.

Mango je ovaj tjedan lansirao najnoviju kolekciju koja uključuje i torbicu na rame nalik Guccijevoj. U kratkom vremenu se rasprodala, ali mi vas podsjećamo da možete uključiti obavijesti i čekati njeno ponovno lansiranje ovdje.

 

mango duplic gucci
mango duplic gucci

Mango model

Radi se o torbici u privlačnoj nijansi smeđe boje. Napravljena je od brušene i goveđe kože. Torbicu krasi zlatni lanac, a prednji detalj nalik je Guccijevom horsebit ukrasu. Dizajn torbice i detalji gotovo su isti Guccijevom modelu.

Ova torbica je super svestrana i bezvremenska s obzirom da je inspirirana kultnom Gucci torbom. Smeđa boja idealno se kombinira s ostalim neutralnim nijansama.

Nosite ju u ležernim kombinacijama s trapericama i košuljom te balonerom i balerinkama ili u šarmantnoj kombinaciji sa svilenom slip suknjom, pletenom vestom i koledžicama te predimenzioniranim blejzerom.

Super se slaže u raznim stilovima, a pruža kombinaciji luksuznu i otmjenu notu. Svaka kombinacije izgledat će profinjeno i sofisticirano samo zbog jednog modnog dodatka.

Foto: Mango, Gucci

Učitati još
Zatvori