U Hrvatsku su upravo stigle cipele kojih se trendseterice ne mogu zasititi

U Hrvatsku su upravo stigle cipele kojih se
trendseterice ne mogu zasititi

Za cipele modnog brenda Gia Borghini doznale smo prije nekoliko sezona, kada su počele izuzetno uspješne suradnje ove modne marke sa slavnim ikonama stila koje su ih dovele u centar pozornosti.

Gia Borghini

Gia Borghini x Rosie Huntington-Whiteley i Gia Borghini x Pernille Teisbaek kolekcije, pokazale su se velikim komercijalnim uspjehom i doslovno zaludile brojne svjetske trendseterice, pa sada skoro ne prođe dan, a da neku modnu facu ne spazimo u njenom omiljenom modelu Gia Borghini čizama ili sandala.

Talijanska modna priča

Inače je riječ o talijanskom brendu, kojeg je 2016. godine u Firenci utemeljila poduzetnica Barbara Borghini. Brendu je nadjenula ime po svojoj kćeri Ginevri, a u dizajnu se odlučila posvetiti najfinijem talijanskom rukotvorstvu. Pokrenula je brend kojim, kako kaže, želi dodatno osnažiti žene i učiniti da se osjećaju moćno, samopouzdano, chic i jednostavno odlično u svakom od njenih modela. Već od vrlo ranih dana prisutnosti brenda Gia Borghini na svjetskom tržištu, Barbara je započela sa suradnjama s poznatim modnim insajdericama, kao što su Chiara Ferragni, Pernille Teisbaek i Rosie Huntington-Whiteley, a Pernille je čak postala i kreativna savjetnica brenda u proljeće 2021.

‘It’ cipele stigle su u Zagreb

Danas Gia Borghini modele nose Kendall Jenner, Hailey Bieber, Ashley Graham, Elsa Hosk i mnoga, mnoga druga imena suvremene modne scene, te se ove cipele mogu pronaći u svim većim svjetskim robnim kućama i webshopovima. A sjajna novost je da ih odsad možemo kupovati i u Hrvatskoj!

Ovu novost predstavio nam je poznati zagrebački multibrand store Indigo, koji je trendi modele brenda Gia Borghini upravo uvrstio u svoju ponudu. Sjajna vijest razveselit će bez sumnje mnoge obožavateljice ovih cipela, koje će sada moći isprobati i doživjeti uživo, i to upravo u Indigu, u zagrebačkom Dežmanovom prolazu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori