Tko je sve uživao na Journal x Ghetaldus druženju u Zadru
Tko je sve uživao na Journal x Ghetaldus druženju u Zadru

Tko je sve uživao na Journal x
Ghetaldus druženju u Zadru

Nakon brojnih poslovnica diljem zemlje kojih ima gotovo devedeset, Ghetaldus optika otvorila je svoju poslovnicu u centru Zadra na IT lokaciji za koju znamo svi – Kalelargi. Novom adresom, Ghetaldus optika potvrdila je status brenda koji je omiljen diljem zemlje, a istovremeno je i zadarska publika dobila pristup optici sa šarolikom ponudom raznih brendova i kontrolom vida kod najboljih stručnjaka.

Atraktivnu lokaciju prati i uređenje koje se odlikuje pomno osmišljenim minimalizmom. Riječ je o malom prostoru u staroj jezgri grada u koju je trebalo smjestiti brojne brendove. Zasigurno je bilo izazovno u mali prostor detaljno i pomno osmišljeno smjestiti ekskluzivne brendove, stoga je arhitektica Maša Foretić Doležal odradila vrhunski posao. Zadarska poslovnica ima jedinstveni interijer, a osobito bismo izdvojili velike police na otvaranje s potpisom brendova u kojima su pregledno složeni sunčani i dioptrijski okviri. Ostatak prostora krasi minimalizam u sinergiji s detaljima poput raskošnih zastora.

Osim što smo imali priliku posjetiti vrhunsku optiku, u suradnji s Ghetaldusom smo u novoj Ghetaldus optici organizirali druženje Journal x Ghetaldus.

Poznate Zadranke i Zadrani na Journal x Ghetaldus druženju

 

Kako bismo, kao i uvijek, sa stilom obilježili otvaranje nove optike organizirali smo druženje na koje smo pozvali nama draga lica. Zadranke i Zadrane, ali i one iz okolnih gradova čiji stil volimo i koji nas svaki put iznova oduševe prepoznatljivom i autentičnom estetikom. Jučer su imali priliku zaviriti u novu Ghetaldus optiku i isprobati stylish modele iz bogate ponude.

Ivi Radić, osnivačici portala Journal.hr i Ghetaldus timu pridružili su se brojni poznati poput Marije Bišćan, manekenke Nevene Dujmović, Ivana Čosića, Andree Reje, Petre Mičić, Patricije Bradić, Antonele Bačić, Martine Ješe, Mihaele Mudronje i Julije Vodopije. Uz pomoć vrhunskog Ghetaldus tima svi su oni pronašli savršene naočale, koje odgovaraju njihovom licu i estetici koju izražavaju. Najpopularniji okviri su Celin, koji je posljednje vrijeme must have kada govorimo o sunčanim naočalama. No, izdvojili bismo i Loewe s prepoznatljivim dizajnom koji stoji baš svima.

Besplatna kontrola vida u Ghetaldus optici

 

Jučerašnje druženje posjetitelji su iskoristili za besplatnu kontrolu vida, uz stručne savjete vrhunskih stručnjaka. Naime, i vi se možete naručiti na besplatnu kontrolu vida i tako obaviti pregled koji vrlo često odgađate. Sve što trebate je prijaviti se na linku i zakazati pregled.

Minglanje uz vrhunsku hranu i glazbu

 

Posjetitelji su imali vremena izabrati odgovarajuće okvire, a dok su birali omiljene naočale zabavljao ih je DJ i mogli su se osvježiti na vrhunskom cateringu koji je nudio ukusne finger food delicije i piće dobrodošlice. Obilje veselja i smijeha, savjeta koje okvire odabrati, ukusne hrane i pića su obilježja jučerašnjeg druženja koje jedva čekamo ponoviti. Ghetaldus je optika koja svojom ponudom nikad ne razočara pa istinski vjerujemo kako ćete novu modnu adresu dodati u vašu shopping rutinu jer odgovarajući modni detalji i čine vaš stil prepoznatljivim. Kako izgleda novootvorena optika možete vidjeti ovdje.

Foto: Sara Filipa Delić

Učitati još
Zatvori