Ekskluzivno pogledajte kako izgleda novo modno mjesto u Zadru
Ekskluzivno pogledajte kako izgleda novo modno mjesto u Zadru

Ekskluzivno pogledajte kako izgleda
novo modno mjesto u Zadru

Kada govorimo o modi i modnim trendovima, svjedoci smo novih na tjednoj bazi. Svako toliko izađe novi trend za kojim svi polude, a paralelno s tim otvaraju se i nove trgovine. Iako prihvaćamo novitete, s obzirom na tržište sve više smo vjerni provjerenim, a istovremeno modernim firmama koje zavrjeđuju naše povjerenje već dugi niz godina. Posebno bismo izdvojili Ghetaldus optike koje su osnovane davne 1957. godine, a danas su najveći ponuđač svih vrsta dioptrijskih naočala za korekciju vida i trendi sunčanih naočala. Ghetaldusu optika ima 90- ak poslovnica diljem zemlje, što dokazuje veliko povjerenje klijenata koji se iznova vraćaju u poznatu optiku.

Nova Ghetaldus optika u Zadru

 

Nakon poslovnica u Murvičkoj ulici, trgovačkom centru Super Nova i Kauflandu u Hebrangovoj 2, Ghetaldus optika otvorila se na još jednoj atraktivnoj adresi u Zadru – na Kalelargi. Nova zadarska optika smjestila se u opjevanoj ulici u Zadru, službeno Širka ulica 10, a lokalcima i svima koji dolaze u posjet ovom gradu, poznatija pod nazivom Kalelarga. Riječ je o strogom centru grada, odnosno zadarskom poluotoku pa u tom smislu je ova poslovnica posebno šarmantna.

Novom adresom, Ghetaldus optika potvrđuje status omiljene optike u gradu. Svim posjetiteljima ovog mediteranskog grada, ali i samim lokalcima otvorena su još jedna vrata za omiljeni shopping autentičnih modela naočala.

Specifičan i pomno uređen interijer na povijesnoj lokaciji u gradu možete pogledati u nastavku.

Stylish modeli naočala unutar minimalističkog interijera

 

Nova Ghetaldus optika u Zadru ističe se specifičnim uređenjem u kojem ćete se ugodno osjećati. Prostor je dizajniran i prilagođen vašim potrebama do zadnjeg detalja. Posebno bismo izdvojili jedinstvene velike police na izvlačenje u koje su se smjestili neki od najboljih eyewear brendova. Ove police omogućuju da sami vidite veliki izbor sunčanih i dioptrijskih okvira, a na svakoj se nazali vizualni identitet brenda.

Ostatak prostora odlikuje minimalizmom u sinergiji s detaljima, poput raskošnih zastora i osvijetljenih polica na kojima se ističu neke od najprestižnijih naočala. Arhitektica Maša Foretić Doležal se vodila onom ‘manje je više’ i u detaljno organizirani prostor smjestila impresivnu kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala.

Među prestižnim brendovima koje možete pronaći u Ghetaldus poslovnici, osobito bismo istaknuli Loewe i Celine, kao dva brenda koja su osvojila svjetsku modnu streetstyle scenu. Riječ je o modelima specifičnog dizajna i karakternih okvira u kojima ćete sigurno biti primijećeni. Osim njih, prisutan je i Tom Ford kao nepogrješiva klasika koja je odličan izbor za one koji žele kvalitetan, a bezvremenski model naočala.

Muška populacija za sebe će pronaći popularne okvire s potpisom brendova David Beckham i Carrera. Osobito bismo izdvojili brend DITA Eyewear koji je poznat po specifičnom i upečatljivom dizanju za one koji vole koketirati s modom. Stella McCARTNEY je dizajnerica koja je dugi niz godina poznata po ecofriendly modnoj politici gdje sve radi od održivih materijala i pazi na svaki korak u proizvodnji pa to isto vrijedi i za njezine sunčane i dioptrijske okvire.

Besplatna kontrola vida u Ghetaldus optici

 

Uz modernu Ghetaldus optiku u kojoj ćete istinski uživati zbog bogate ponude sunčanih i dioptrijskih okvira, imate mogućnost na besplatnu kontrolu vida. Ghetaldus optike su poznate po najboljim optometrističkim stručnjacima koji na vrhunskoj opremi provjeravaju vašu dioptriju. Besplatnu kontrolu vida možete rezervirati ovdje i biti sigurni kako ste u pravim rukama.

Novootvorenu Ghetaldus optiku posjetite u Širokoj ulici 10 i otkrijte najbolju ponudu okvira koji će pristajati baš svima.

Foto: Sara Filipa Delić

Učitati još
Zatvori