U Ghetaldusu je ekskluzivno predstavljena BALMAIN X AKONI kolekcija naočala

U Ghetaldusu je ekskluzivno predstavljena
BALMAIN X AKONI kolekcija naočala

GHETALDUS je prva optika na području cijelog Balkana koja je ekskluzivno predstavila kolekciju BALMAIN X AKONI, prvu generaciju luksuznog branda sunčanih naočala koji promiče važnost kulture 21. stoljeća.

Prva kolekcija naočala ovog luksuznog modnog brenda ekskluzivno je predstavljena u Ghetaldus optici u Ban centru ove srijede.

Novi brend kojeg veže duga tradicija pariške mode na naše tržište je došao popraćen velikim uzbuđenjem upravo zbog neke nove modelistike koja predstavlja spoj svega onoga zbog čega je BALMAIN danas to što je.

Kolekciju sunčanih naočala BALMAINXAKONI za Ghetaldus predstavila je direktorica marketinga Ghetaldus optike, Kristina Kurtaj i brend manager Ghetaldus optike, Jakov Jukić.

Kolekcija se sastoji od 5 modela sunčanih naočala, a poput svog poznatog DB sakoa, traperica i tenisica, i ovo je Balmainov proizvod za koji je od samih početaka predviđeno da se uklopi u dnevnu garderobu svakog kupca.

Model naočala Wonder Boy koji nas je osvojio na prvu su upravo one sunčane naočale koje Oliver Rousteing nosi od samog jutra, a ime su dobile prema Rousteingovom autobiografskom filmu – „Wonder Boy“. Sofisticirani dizajn je inspiriran modernom kulturom 21. stoljeća, a proizvodi se u ograničenim količinama. Rousteingov Wonder Boy ubrzo je prepoznat kao model naočala koji u svojoj kolekciji mora imati svaki sljedbenik Oivera Rousteinga i takozvane #BALMAINARMY.

Modele sunčanih prve generacije ovog luksuznog brenda BALMAIN X AKONI možete pronaći u ekskluzivno odabranim poslovnicama GHETALDUS OPTIKE (SPLIT: Trg braće Radića 10, DUBROVNIK: Dr. Ante Starčevića 49, ZAGREB: Ban Centar- Augusta Cesarca 4)

Foto: PR

Učitati još
Zatvori