Najljepši nakit sezone ukrasili su cvjetni motivi

Najljepši nakit sezone ukrasili
su cvjetni motivi

Čini se kako nas dolazak proljeća ove godine veseli mnogo više nego prethodnih godina. Neupitan je osjećaj pozitivne energije koji nam dolazi pogledom na plave i tirkizne nijanse neba, s dodirom svjetlucavih zraka sunca, opuštanjem u rapsodiji boja razigrane flore.

Cvjetni motivi i ornamentika stoljećima su prisutni u umjetnosti i modi, te iznova nadahnjuju velikane umjetnosti  i slavne dizajnere, ali i sve nas koji se volimo kreativno izražavati. Ako ste od onih koji više preferiraju minimalizam, odjevne kombinacije bez upečatljivog printa, no ipak želite nekim cvjetnim ili šarenim detaljem začiniti svoj outfit i popraviti svoje raspoloženje, naša je preporuka da istražite svijet modnih dodataka – cipele, marame, torbe, sunčane naočale i divan nakit.

Mi smo potražili inspiraciju u predivnom koloritu umjetničkih kolekcija  FREYWILLE nakita s floralnom ornamentikom. Posebno nas je oduševio set Orangerie prepoznatljiv po motivima lopoča koji mirno plutaju površinom jezera i kupaju se u tamnoplavim nijansama neba i zalasku sunca. Ovaj set nakita je posvećen slavnom slikaru impresionizma Claudeu Monetu. 

Očarao nas je i set Hope u jarkim, zlatnim nijansama, posut sitnim cvjetićima narančastih i crvenih nijansi po elegantnim viticama i razigranim  kružnim oblicima. On oživljava tipične secesijske motive i jednu od najslavnijih slika Gustava Klimta simboličnog naziva Hope.

U nježnim pastelnim nijansama FREYWILLE kolekcije L’Amandier, zrcale se i ljuljaju na bademovim granama mali bijeli cvjetovi, stremeći  prema visinama i tirkiznom nebu. Kolekcija slavi jedinstvenog Vincenta Van Gogha.  Nadahnut rođenjem svojeg nećaka, Van Gogh je kroz motive bademovih grana koje se šire iznad okvira slike i uranjanju u nebo,  interpretirao nadu i nove početke.

Svaka od ovih upečatljivih FREYWILLE kolekcija od nedavno je proširena novim modelom narukvice koji je posvećen prirodi i njezinom buđenju te nosi prigodno ime Spring. Elegantnog je i eliptičnog oblika pa vizualno izdužuje zglob ruke.  Na krajevima  se nalaze decentni kružni elementi od ručno oslikanog emajla.

FREYWILLE je pripremio i niz proljetnih iznenađenja za svoje klijente povodom ponovnog otvorenja butika u Zagrebu, Preradovićeva 2, kao i povodom proslave Majčinog dana. Tako se mogu pronaći  na  -30%  narukvice Diva, Donna, Miss i Ultra  iz odabranih FREYWILLE kolekcija zanosnih i upečatljivih boja.

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE. Online Boutique na freywille.com ili  Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb.

Foto: Decker&Kutić, Freywille

Preporuka

Zatvori