Tri nove torbe s Rouje potpisom i francuskim šarmom u kojima ćete pronaći savršeni modni dodatak

Tri nove torbe s Rouje potpisom i francuskim šarmom u kojima ćete pronaći savršeni modni dodatak

Jeanne Damas je jedna od naših omiljenih Parižanka čijem se ormaru i kombinacijama uvijek okrećemo u potrazi za modnom inspiracijom. Njezin look je utjelovljenje pariškog chica, a stvaraju ga jednostavni basic komadi i ženstvene siluete, smeđa kosa sa šiškama i crveni ruž na usnama. Prije tri godine, Jeanne je predstavila svoj brend Rouje i oduševila modni svijet.

Svake sezone, brend Rouje donosi pomno kuriranu kolekciju s naglaskom na ženstvene haljine i bluze, traperice i blejzera te modne dodatke. Uz savršene gležnjače, Jeanne je ove sezone predstavila i savršenu torbu u tri nova modela.

Nove Rouje torbe za svaki jesenski i zimski ormar

Kao dio kolekcije za jesen/zimu 2019./2020., Jeanne Damas je kreirala tri nove torbe koje donose savršenu kombinaciju praktičnog, klasičnog i trendi. U crnoj, bež i raskošnoj crvenoj, bojama koje će se savršeno slagati sa jesenskom i zimskom paletom boja u svakom ormaru, modeli Micky, Cheri i Chatou srednje su veličine i dolaze s dugim remenom ili lancem. Dizajnirane u Francuskoj, ali izrađene u Italiji, Rouje torbe kombinaciji kvalitetnih materijala i vrhunske izrade zaslužuju svoje elegantan i luksuzan izgled.

Tri nova modela s potpisom it Francuskinje otkrijte u nastavku, a sve ih možete pronaći i naručiti na rouje.com.

Foto: Rouje

Učitati još
Zatvori