Nove skandi tenisice koje jako brzo postaju popularne

Nove skandi tenisice koje jako
brzo postaju popularne

Otkako je Veja zavladala tržištem sa svojim ekološki osviještenim modelima tenisica koje trendseterice doslovno obožavaju, još je puno brendova došlo do izražaja. Tu su Flamingos i Saye i Wado, no i primjerice socijalno osviješteni Dear Frances.

Svi ovi brendovi njeguju clean, minimalistički stil koji se ističe samo kroz detalje – primjerice, slovo F za Flamingos ili V za Veja u drugoj boji te druge sitne oznake na koži koje razlikuju modele i čine ih poželjnima za kupce. Također, ovi brendovi zastupaju ekološki osviještenu proizvodnju, reciklirane materijale i često veganskim zajedničkim nazivnikom.

Minimalističke tenisice skandinavskog dizajna

Ovom se, sve snažnijem, pokretu sad pridružio još jedan brend koji ste sigurno zamijetili na Instagramu. Flattered kreira savršene cipele koje se odlikuju vrhunskim dizajnom i materijalima, a sad su lansirali svoju novu liniju tenisica. Inače se radi o skandinavskom, točnije švedskom dizajnu, koji se proizvodi u Španjolskoj, a nove su modele tenisica nazvali prema četvrtima Hornstull i Skanstull u Stockholmu.

Tenisice su izrađene od platna ili brušene kože te reciklirane gume korištene za vanjski potplat, a recikliranog pluta korištenog za uložak. San svake minimalistice može se naručiti u Hrvatsku i to putem službene Flaterred stranice.

Foto: Instagram, Flattered

Učitati još
Zatvori