Zagreb dobiva svoj prvi ozbiljni Festival tenisica i streetwear kulture
Zagreb dobiva svoj prvi ozbiljni Festival tenisica i streetwear kulture

Zagreb dobiva svoj prvi ozbiljni Festival
tenisica i streetwear kulture

Neki od najtraženijih i teško dostupnih modela tenisica, najbolji hrvatski streetwear brandovi , rijetki vintage odjevni predmeti iz Berlina, LA-a i San Francisca, te vrhunski DJ program očekuju vas na ZAGREB DRIP DAY-u, specijalnom cjelodnevnom pop up eventu koji organiziraju Petar Radojčić – Bizzo i Mak Gojnić, dvojica “sneaker” entuzijasta  i zaljubljenika u Sneaker i Streetwear kulturu, ali i profesionalaca sa dugogodišnjim stažom i iskustvom u organizaciji festivala i evenata, te poznavanju ovog globalnog modnog fenomena.

ZAGREB DRIP DAY

Osim što će posjetitelji imati priliku vidjeti i kupiti inače teško dostupne, rijetke i tražene modele tenisica koje će predstaviti reselleri iz Hrvatske i drugih zemalja, event će okupiti najbolje hrvatske streetwear brendove koje volite i nosite, a razlog više za dolazak je fantastičan glazbeni program VIBE ZONE koji se nastavlja iza samog eventa na koji uz resident DJ-e koje čine Bizzo i Phat Phillie kao poseban VIP gost stiže Edson Sabajo, osnivač i tvorac svjetski poznatog amsterdamskog streetwear brenda PATTA, koji je etablirao svoj status nagradjivanim i slavljenim suradnjama sa najvećim sportskim i modnim tvtkama današnjica kao Nike, Converse, Carhartt, Diadora, Kangol i Stussy. Edson Sabajo je svoju karijeru započeo kao vrlo traženi hip-hop DJ po amsterdamskim klubovima, i jedan je od osnivača te scene u Nizozemskoj, pa je za Zagreb pripremio poseban DJ set, isklučivo sa vinila iz svoje ogromne kolekcije, koje donosi sa sobom za ovu priliku.

Tenisice će se moći i kupiti

ZAGREB DRIP DAY je zamišljen kao mjesto okupljanja i druženja posjetitelja i profesionalaca ali i event koji će  omogućiti da svatko uživo vidi ili kupi tenisice koje su mu zbog globalne potražnje teško ili nikako dostupne bez čekanja u dugim redovima ili često neuspješnim prijavama na raffleove. Posjetitelji će takodjer imati priliku da vide neke od najpoznatijih i iznimno vrijednih modela tenisica koje će biti izložene u sklopu eventa, da osobno upoznaju neke od najvećih kolekcionara, vlasnike kultnih brendova ali i dizajnere najboljih hrvatske streetwear proizvođača koji će predstaviti svoje kolekcije u sklopu događaja. Tako da će DRIP DAY biti dijelom i izložbena galerija, mjesto za mingle i pop-up shopping zona koji će mnogi iskoristiti da počaste sebe ili druge sa poklonima. Cijeli event prati i vrhunski muzički program jer će se tokom dana za DJ pultom izmjenjivat čak 8 hrvatskih DJ-a.

Organizatori napominju kako je ovaj  “prvi, manji ali snažan” pop up ujedno i najavni event za veliki DRIP DAY modno-glazbeni festival koji će se održati u lipnju 2023.

ZAGREB DRIP DAY počinje točno u podne, u nedjelju 11.12. u zagrebačkom Petom Kupeu, jednom od posebnih i jedinstvenih destinacija gdje se isprepliću glazba, umjetnost i edukativni sadržaji.

Karte u pretprodaji možete kupiti preko sustava ENTRIO ili na ulazu Petog Kupea.

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori