Zaljubile smo se u kreacije iz novog lookbooka hrvatskog brenda Fasada Studio

Zaljubile smo se u kreacije iz novog lookbooka
hrvatskog brenda Fasada Studio

Rad hrvatskog modnog brenda Fasada Studio pratimo već neko vrijeme i u svakoj njegovoj novoj kolekciji najčešće nam se svidi sve viđeno. Fasada je na neki način u jednu modnu priču objedinila sve što i same danas priželjkujemo kada je u pitanju naš stil odijevanja i svakodnevna garderoba, a to su jednostavni i nosivi komadi koji usprkos tome uvijek imaju neku zanimljivost u dizajnu i nešto što ih ističe iz mase. Osim toga, odišu ženstvenošću i savršeno se prilagođavaju garderobi moderne žene koja je stalno u pokretu. Naposljetku, tu su i zbilja pažljivo odabrani, fini materijali oko kojih je brend beskompromisan.

Novi Fasada Studio lookbook

Ono što je novost u slučaju Fasada studija, iza kojeg stoji vlasnica i dizajnerica Patricia Sladić, je lookbook koji je upravo izašao, a upoznaje nas s nekim zbilja sjajnim Fasada kreacijama za ljetnu sezonu. Fotografije i styling potpisuje Doris Fatur, make up je djelo Petre Sever, a frizuru je radio salon She Cuts Your Hair.

U fokusu kolekcije prvenstveno su haljine, koje se pojavljuju u niz varijacija na temu i uvijek donose neki mali pomak koji ih čini toliko posebnima. Mi smo ovdje pronašle brojne favorite za svoju ljetnu garderobu i ljetne kombinacije na gradskim ulicama. Pronađite ih i vi u nastavku.

Foto: Doris Fatur

Preporuka

Zatvori