Najbolji ulovi s ljetnog sniženja: Komadi koji se mogu nositi u svim prilikama
Najbolji ulovi s ljetnog sniženja: Komadi koji se mogu nositi u svim prilikama

Najbolji ulovi s ljetnog sniženja: Komadi koji
se mogu nositi u svim prilikama

Uz toliko prilika za stiliziranje outfita – putovanja, vjenčanja – kupovina odjevnih komada koja je u trendu za ljeto 2023. je neizbježna. Uvijek ostajemo vjerni vlastitom stilu, a ako ste u potrazi za novim komadima koji će osvježiti vašu garderobu, sada je možda pravo vrijeme da to učinite. U moru izbora postoje vječni komadi koji se mogu nositi u svim prigodama. Poželjno je ulagati u nosive i kvalitetne komade koji se mogu transformirati ovisno o prigodi na koju idemo. Upravo zbog toga je ljetno sniženje idealno vrijeme za pronaći odjevne komade koji se mogu kombinirati na sve.

europa 92
europa 92

Ljeto nam je stiglo, a sa sobom je donijelo i ljetna sniženja kojima se veselimo jednako kao i toplijem vremenu. Sniženja u našim omiljenim trgovinama u punom su jeku, a za vas smo odlučili pročešljati ponude naših omiljenih brendova. Red je došao i na brend Europa 92 gdje uvijek pronađemo ono što nam treba i ulovimo dobar komad po povoljnjijoj cijeni.

europa 92
europa 92

Ljeti uvijek biramo odjevne komade koji su udobni i prozračni kako bismo se osjećali ugodno tijekom visokih temperatura. Osim za odmor, u ljetnim mjesecima potrebni su nam stylish komadi i za poslovne kombinacije. Europa 92 ima odličan izbor košulja, prsluka, lanenih hlača, traper kombinezona i midi haljina koji su savršeni za ured, a možete ih iskombinirati na razne načine. Također, sada je idealna prilika za ugrabiti i par kvalitetnih traperica na sniženju, a mi predlažemo Salsa Push In Wide traperice kao komad koji možete nositi kroz cijelu godinu.

Modni dodaci koji čine razliku

Osim odjevnih komada, modni dodaci su vrlo bitne stavke svake dobre kombinacije i detalji koji čine razliku. Mogli bismo zaključiti kako su modni dodaci odabiri koji zaokružuju cjelinu i čine stil, stoga ih je potrebno pomno izabrati. Ovog ljeta u trendu su pletene i platnene torbe, a predlažemo i maramu s ljetnim bojama.

Ljetno sniženje u Europi 92

S obzirom na to da znamo kako je teško snaći se u moru odjeće i ljetnih sniženja, donosimo vam neke od ključnih odjevnih komada i modnih dodataka iz ljetne ponude Europe 92 koje ćete obožavati nositi ove sezone i biti primijećeni na pravi način.

kombinezon
Levi's traper kombinezon
Scotch & Soda haljina
Pepe Jeans kratke hlače
Pepe Jeans prsluk
Pepe Jeans majica
haljina
AD twenty košulja haljina
Levi's traper kratke hlače
haljina
AD twenty košulja haljina
Levi's 501 90s traperice
AD twenty baloner
Salsa Push In Wide traperice
Pepe Jeans haljina
Levi's košulja
Levi's košulja
Salsa haljina
Pepe Jeans polo majica
Scotch & Soda Lowry hlače
Scotch & Soda sako
AD twenty košulja
AD twenty haljina
Salsa lanene hlače chino hlače
Salsa lanene chino hlače
Pepe Jeans torba
Pepe Jeans torba
Levi's košulja
Levi's majica
Levi's košulja

Foto: Europa 92

Učitati još
Zatvori