Stiže nam ljetna kolekcija Lidla i Heidi Klum

Stiže nam ljetna kolekcija
Lidla i Heidi Klum

Lidl

Četvrta po redu kolekcija „Esmara by Heidi Klum“ uvest će nas već krajem svibnja u modno zanimljivo ljeto prepuno ljubavi – Summer of Love.

Nova kolekcija #LETSLOVESUMMER iza koje stoji Heidi Klum sastoji se od 10 artikala za žene i 7 artikala za djevojčice te je prepuna laganih i lepršavih ljetnih kombinacija. Upečatljivi uzorci, raznobojne resice, ugodni materijali i otkačene traperice – ova kolekcija nudi malim i velikim ljubiteljicama mode savršenu osnovu za njihove stilove po uobičajeno povoljnim Lidlovim cijenama. „Važno mi je da se komadi iz moje kolekcije mogu jednostavno pretvoriti u raznolike ljetne kombinacije: tijekom dana može biti prilično opuštena s kratkim hlačicama i jednostavnim gornjim dijelom bež boje, dok je razigrana maksi haljina u kombinaciji s ravnim kožnim sandalama odličan odabir za večer“, opisuje Heidi Klum.

Lagano, prozračno i ležerno

Opušteni stil tipičan za Kaliforniju, koju je Heidi Klum odabrala za svoj drugi dom, i sada snažno dolazi do izražaja i uvijek je u trendu. „Krajem svibnja u naše trgovine dolaze prave modne poslastice u okviru koncepta „Esmara by Heidi Klum“, u boemskom stilu i po izuzetno pristupačnim cijenama. Naši veliki i mali kupci mogu uz #LETSLOVESUMMER započeti ovo ljeto u trendu”, ističe voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Marina Dijaković

S elegantnim maksi haljinama koje prekrasno padaju, različitim majicama kratkih rukava i kratkim hlačama s diskretnijim uzorcima, otkačenim traperom i laganim ljetnim kožnim sandalama, kolekcija nudi svim ženama i djevojčicama raznolike ključne komade za nadolazeće ljeto.

Početak prodaje: 30. svibnja 2018.

Prodaja nove kolekcije #LETSLOVESUMMER započinje u srijedu, 30. svibnja 2018., tijekom „Lidl Fashion Weeka“ u 93 Lidlove trgovine. Pored cipela (dostupnih u veličinama od 36 do 41) i ženske odjeće (dostupne u veličinama od 34 do 44) proizvodi iz ove kolekcije dostupni su i za djecu. Kolekcija će biti u ponudi u 28 zemalja i u SAD-u na međunarodnoj razini – u preko 10.000 Lidlovih trgovina. Potražite nadahnuće i pratite odbrojavanje na lidl.hr/fashionweek.

 

Foto: Lidl

Učitati još
Zatvori