Nove ELFS trenirke za udobno i trendi proljeće

Nove ELFS trenirke za udobno i
trendi proljeće

Prije nešto više od godinu dana pandemija je počela mijenjati svaki segment našeg života, a svakako je utjecala i na pogled na modu. Ona je, na neki način, postala potpuno nevažna. No postoje odjevni predmeti po kojima ćemo pamtiti ovaj period života, a na koje smo se toliko naviknuli da će se vjerojatno zadržati i nakon pandemije.

Relativno nov, modni trend koji bilježi stalan rast popularnosti u današnje vrijeme je nošenje sportske odjeće u svim prigodama i situacijama. I vi možete biti dio ovog sve raširenijeg i vrlo udobnog modnog trenda za koji je ELFS pripremio nove modele trenirki! Trenirke sa upečatljivom ELFS znakom dolaze u muškoj i ženskoj varijanti u više različitih boja! Izaberi svoju boju i budi i ti u trendu ovog proljeća! 

Aktualna kolekcija načinjena prvenstveno od pamuka dostupna je u zagrebačkom, riječkom i splitskom ELFS dućanu te putem ELFS online shopa.

Poruka koju ELFS-i šalju ovom modnom kampanjom je da uživamo u trenutnoj udobnosti mode jer ona nikad nije bila udobnija i manje nas sputavala u bilo čemu što radimo bilo gdje se nalazili.

Foto: Zvonimir Ferina
Modeli: Elena Dizdar i Sandro Stanojević
Make up: IB Beauty
Frizura: Studio Marcela

Preporuka

Zatvori