Doc Martens donosi svoju verziju jedne od najpopularnijih sandala sezone
Doc Martens donosi svoju verziju jedne od najpopularnijih sandala sezone

Doc Martens donosi svoju verziju jedne od
najpopularnijih sandala sezone

Iako jesen službeno stiže za svega tjedan dana, ona se već itekako osjeća u zraku. Kišno vrijeme koje nas je zadesilo zadnjih dana zaista utjelovljuje prave boje jeseni. I dok se službeno pozdravljamo s ljetom, trendovi koji su nas pratili prošle sezone slijede nas i u ovoj. Kao jedan od glavnih ljetnih trendova istaknule su se, svima omiljene, Birkenstock sandale. Za njih možemo reći kako su statement piece svake ljetne kombinacije. Kao dva najpopularnija modela ističu se Birkenstock Arizona i Birkenstock Boston koje su ovo ljeto nosile sve it djevojke.

Doc Martens verzija jedne od najpopularnijih sandala

Doc Martens jedan su od vječnih klasika kada su u pitanju čizme. No, zadnjih godina vidimo sve veći rast u ponudi ovog brenda. Njihove sandale i popularne loafers brzinom svjetlosti smjestile su se na wish listu svih it djevojaka. Mi smo pronašli odličan model sandala koji nedvojbeno podsjeća na omiljeni Birkenstock Boston model. Također, važno je napomenuti kako je Doc Martens model sandala nešto jeftiniji od Birkenstock verzije.

Carlson Suade Lined Mules ističu se kao jedan od najvećih trendova trenutno. Ono što ih diferencira od konkurencije jest njihova krznata i mekana unutrašnjost koja ovu cipelu čini savršenim jesenskim modelom. Dovoljno je topla za prohladne jesenske dane, a opet je izrazito stylish i pasati će vam na gotovo sve modne kombinacije. Odlična je stvar što remen na ovim sandala možete nositi s prednje, ali i stražnje strane.

Ove sandale možete pronaći na službenoj Doc Martens stranici, a mi smo uvjereni da će upotpuniti vašu jesensku garderobu.

Foto: Doc Martens

Učitati još
Zatvori