Divne ljetne haljine u novoj A’marie Cruise kolekciji

Divne ljetne haljine u novoj
A’marie Cruise kolekciji

Atmosfera ljetnih odmora i stilska lakoća implementirani su u novu kolekciju brenda A’marie. Dizajn novih ‘go to’ modela koji stanu u svaku ljetnu torbu kreirani su za potrebe opuštenih i toplih ljetnih dana, kada od odjeće zahtijevamo da bude ono što jest i komunicira stil kakav priželjkujemo.

A’marie Cruise 2018.

Nova Cruise kolekcija započinje ljetnim haljinama s otkrivenim leđima ili ramenima te velikim mašnama koje ukrašavaju vrat. Dugim modelima od svile i onim protkanima svjetlucavim zvjezdicama, pa sve do kratkih lanenih dnevnih haljina za odmor. Sve one objedinjuju senzualnost i klasiku, ali i minimalizam i romantiku. Za koju god prigodu ih odabrali, birajući uz njih špagerice ili elegantne potpetice, ostvaruju san svake ljetne večeri.

U svojoj kolekciji za odmor A’marie zaljubljuje i svojim ‘boyfriend’ kombinezonom, napravljenim od najudobnijeg bijelog pamuka, koji savršeno funkcionira uz T-shirt ili svileni top s dodatkom čipke. I u novoj Cruise priči A’marie ostaje vjerna neutralu, nježnim i pastelnim bojama, koje će samo naglasiti blagu preplanulost. Bijela svila, plise, gumbi od sedefa, satenski sjaj – sve su ovo detalji koji naglašavaju dizajn, čineći ga dodatno zavodljivim.

A’marie je uvijek imala udobnost kao nit vodilju i asocijaciju na ‘homewear’ odjeću kada se radi o tkaninama i krojevima. No, ovo ljeto posebno se posvetila i večernjim modelima. Haljine za posebne prilike i dalje su opuštenog dizajna, s uvijek prisutnim džepovima i nenapadnim siluetama. Njezina vizija ljetnog partyja je u nebesko plavoj, svjetlucavoj i bijeloj boji. Nenametljiva je i lagana, ali uvijek ženstvena i privlačna.

Osim toga, Cruise prati i nova kolekcija sunčanih naočala. Okrugli oblici s originalnom lećom dolaze u olive i tamno zelenoj, crnoj i sivoj boji te boji vanilije, a možete ih pronaći po cijeni od 515,00 HRK.

Nova Cruise kolekcija dostupna je na web shopu www.amarie-fashion.com i u Gundulićevoj 19, Zagreb.

Fotografija: Senja Vild
Model: Nabilah Harron
Kosa: Helena Blatančić za salon Teuta
Namještaj: Out of Box

Učitati još
Zatvori