Kombinacije za kraj ljeta obilježit će odvažni modni detalji

Kombinacije za kraj ljeta obilježit
će odvažni modni detalji

Ako ste od onih kojima je ljeto najdraže godišnje doba,  razveselit ćete se povratku stilskih kombinacija nadahnutih egzotičnom florom i bujnom tropskom vegetacijom. Na gradskim ulicama zavladala je urbana džungla, no u profinjeno elegantnom izdanju. Uz jednostavan monokromatski styling, naglasak se stavlja na odvažne i razigrane modne dodatke.

FREYWILLE nakit kao savršeni dodatak za kraj ljeta

Ana Bacinger, hrvatska blogerica koja tom scenom vlada još od 2010. godine sa svojom stranicom Little Fashion Paradise, novinarka i stilistica, podijelila je s nama nekoliko inspiracija za posljednje dane ljeta, ali i rani početak jeseni.

Nakon divnog odmora provedenog na hrvatskoj obali i našim prekrasnim plažama, posljednje sunčane i tople tjedne iskoristit ću za što duži boravak u prirodi te ugodne šetnje mirnim Varaždinom. Idealno je vrijeme za lagane materijale i jednostavne “all white” odjevne kombinacije koje sada odlično pristaju uz moju brončanu put, a blagu nostalgiju za boravkom na plaži, zamijenit ću živopisnim modnim dodacima. Veseli me da se taj trend vraća i u street style kombinacije.

Nose se statement nakit, marame i torbice odvažnih boja. Dominiraju upečatljivi motivi tropske flore poput raskošnog cvjetnog i voćnog printa te zelenog palminog lišća. Ja sam svoje favorite pronašla u FREYWILLE kolekcijama nakita jer  uz ljubav prema modi, gajim i veliku ljubav prema umjetnosti.  Posve su me osvojili setovi nakita koje je FREYWILLE posvetio Paul Gauguinu i kroz koje je oživio remek-djela ovog slavnog francuskog slikara, njegove bajkovite pejzaže i zamišljeni svijet pun boja i sreće.  Dizajn Polynesia prepoznatljiv je po prelijepim ružičastobijelim ljiljanima koji se, okrunjeni zelenim listićima, prostiru preko zlatnih i koraljnih tonova. Ova savršena harmonija toplih boja odlično pristaje uz paletu pastelnih tonova, a izvrsno će se uklopiti uz sve nijanse smeđe i tamnocrvene u kasnijim jesenskim danima.

Sanjivi  FREYWILLE dizajn Bora Bora očarava pak konvergirajućim i vibrantnim bojama. Odražava uranjanje u tropski raj kroz  izražajne te pomalo apstraktne elemente nadahnute egzotičnom otočnom florom. Uz ovaj nakit, doslovno ne postoji boja koja se ne bi mogla iskombinirati. Mene je oduševio jer se odlično uklopio uz moju najdražu, razigranu i šarenu manikuru za koju su zaslužne divne djevojke iz Salončića u Varaždinu.

Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku na freywille.com  ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Foto: Little Fashion Paradise

Učitati još
Zatvori