Designer Outlet Varšava bogatiji za više od 30 premium brendova

Designer Outlet Varšava bogatiji za
više od 30 premium brendova

Stariji brat Designer Outleta Croatia doživio je proširenje i bogatiji je za 5.500 četvornih metara i više od 30 novih trgovina i restorana. Radi se o Designer Outletu Varšava, najvećem outlet centru u Poljskoj.
Ceremonijom presijecanja ružičaste vrpce s lokalnim vlastima, predstavnicima investitora i operatera, 18.svibnja desilo se iščekivano službeno otvaranje novog proširenog Designer Outlet centra.

“Ponosni smo što upravljamo ovim ambicioznim projektom i slavimo ovu novu uzbudljivu fazu za Designer Outlet Varšava, jedno od naših vodećih outlet odredišta u Europi” – istaknuo je Thomas Reichenauer, direktor tvrtke ROS Retail Outlet Shopping i time potvrdio važnost projekta za poljsko outlet tržište.

Designer Outlet Varšava narastao je na gotovo 23.000 četvornih metara gdje se može pronaći više od 130 svjetskih i poljskih dizajnerskih, fashion i lifestyle brandova. Brojne međunarodne tvrtke poput Max Mare, Twinseta i Swarovskog otvorile su svoje prva i jedina outlet prodajna mjesta, upravo na ovoj shopping destinaciji.

Za svaki kvalitetni shopping potrebna je dodatna energija i osvježenje, pa se pažnja posvetila i dijelu s restoranima. Naime, novodizajnirani food korner imat će ponude svježe i zdrave hrane u kombinaciji s drugim poznatim brandovima hrane i pića. Prostori s hranom još uvijek nisu otvoreni zbog trenutnih mjera vezanih uz Covid-19, međutim s predvidljivim ublažavanjem ograničenja i ponovnim otvaranjem food kornera, Designer Outlet Varšava bit će najbolje odredište za jednodnevni izlet, bilo da idete s prijateljima ili obitelji.

Iz centra ističu da su jako ponosni što su upotpunili svoju već jako atraktivnu ponudu poznatih svjetskih brandova. Ovim proširenjem i njegovim novim “stanarima” Designer Outlet Varšava postaje poželjna shopping destinacija ne samo lokalnom stanovništvu već i turistima iz cijelog svijeta.

Nakon ponovnog otvaranja u svibnju, kupci su se željno vratili u Designer Outlet Varšava kako bi vidjeli novu ponudu brandova i odabrali svoje modne favorite. Prilikom kupovine centar jamči najvišu razinu sigurnosti u skladu s trenutnim Covid-19 mjerama.

Dodatnih 500 parkirnih mjesta na novom višekatnom parkiralištu s izravnim pristupom novom produžetku centra omogućit će praktičnu kupnju i uživanje u shoppingu na otvorenom, s najboljim popustima tijekom cijele godine.

Učitati još
Zatvori