Najveći outlet centar u Hrvatskoj otvara se 07. lipnja

Najveći outlet centar u Hrvatskoj
otvara se 07. lipnja

Designer Outlet Croatia_render2

Novi Designer Outlet Croatia, pored robne kuće IKEA u Rugvici, svoja će vrata otvoriti u četvrtak 07. lipnja u 17 sati, uz veliku svečanost. Na dan otvorenja, nova outlet destinacija za kupovinu ponudit će više od 100 modnih i lifestyle brandova po 30 % do 70 % nižim cijenama u odnosu na redovne maloprodajne cijene.

Modni i lifestyle brandovi bit će otkriveni na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia netom prije otvorenja. Većina brandova ponudit će modu za žene, muškarce i djecu, uključujući odjeću, obuću i dodatke, kao i opremu za sport i rekreaciju na otvorenom.

Hrvatska pjevačica i zaljubljenica u modu Severina raduje se što će biti dijelom ovog jedinstvenog otvorenja i zabaviti posjetitelje velikim besplatnim koncertom uživo. 

(c) ZOOMVP.AT

Prvi posjetitelji mogu očekivati posebne popuste povodom otvorenja do 70 %, kao i brojne zabavne sadržaje za sve članove obitelji. Svi koji se vole igrati i uzbuđeno iščekuju otvorenje, mogu se već sada pridružiti VIP klubu Designer Outlet Croatia te prijaviti na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri povodom otvorenja na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia. S malo sreće, moguće je osvojiti walk-in ormar s odjećom u vrijednosti od 30.000 kuna, sedmodnevno krstarenje Mediteranom za dvoje, te poklon bonove, kao i druge vrijedne nagrade.

U novome vrhunskom outlet naselju, koji se proteže na više od 15.000 m2, posjetitelji će moći uživati u šetnji hrvatskim regijama, iskusivši kupovinu u trgovinama izgrađenim od kamena u skladu s tradicionalnom dalmatinskom arhitekturom. Posjetitelji mogu pronaći i repliku dubrovačkog gradskog tornja ili doživjeti šetnju dalmatinskim kalama. Svojom jedinstvenom arhitekturom inspiriranom hrvatskim regijama, u outletu Designer Outlet Croatia možete doživjeti i djelić atmosfere zagrebačkog starog grada te naići na kulu Lotrščak ili samo uživati u pogledu na veselo obojane zagrebačke fasade trgovina.

Designer Outlet Croatia_render

Investicija u Designer Outlet Croatia zajednički je pothvat tvrtke IKEA Centres i švicarskog Mutschler Outlet Holding AG, koje već surađuju u projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu. Nad oba dizajnerska outleta upravljat će konzultantska tvrtka iz Austrije, ROS Retail Outlet Shoppingjedan od vodećih europskih upravitelja outleta.

Učitati još
Zatvori