Trendi cipele zbog kojih jedva čekamo proljeće i ljeto

Trendi cipele zbog kojih jedva
čekamo proljeće i ljeto

Deichmann trendi cipele proljeće ljeto 2021.

Neodoljive pastelne boje u romantičnim modelima te povratak prirodi uz prirodne materijale bež i maslinastih boja ono su zbog čega jedva čekamo započeti kupovinu novih uzbudljivih modela obuće za nadolazeće proljeće i ljeto.

Bez obzira želite li proljeće i ljeto provesti u maksimalno udobnoj kombinaciji niskih sandala, tenisica i loaferica ili nakon mjeseci provedenih u trenirci u toplije mjesece želite zakoračiti u elegantnim potpeticama, u Deichmannovim prodavaonicama pronađite svoj idealan par!

Nove trendi cipele za proljeće/ljeto 2021.

Deichmann kolekcija proljeće/ljeto 2021. u trgovine diljem Hrvatske donosi najbolje od svjetskih modnih trendova po prihvatljivim cijenama uz koje će svatko pronaći nešto za sebe.

Predstavljamo trendove koji će obilježiti proljeće i ljeto pred nama:

TENISICE – POVRATAK KLASIKA I TRENDI BOJE

Bijele tenisice i ovog proljeća ostaju najpoželjniji modni dodatak. Ipak, umjesto glomaznih poplata kojima smo gravitirali prethodnih sezona, one su sada elegantnije, ženstvenije uz dodatak zanimljivih naglasaka boje.

Osim u bijeloj, tenisice ove godine potražite i u najtrendi proljetnim bojama – od onih pastelnih do tamnijih, vintage modela s naglascima žute i crvene.

Deichmann trendi cipele proljeće ljeto 2021. tenisice

NISKE CIPELE – NAJLJEPŠE ROMANTIČNE SANDALE I NAJUDOBNIJE LOAFERICE

Naš odabir niske obuće ovog ljeta su romantične sandale, natikače s prirodnim motivima te najudobnije loaferice. U Deichmann kolekciji proljeće/ljeto 2021 pronađite najtrendi odabire niske obuće ove sezone. Naglasak je na pastelnim bojama, ali i prirodnim, zemljanim kombinacijama koje će se savršeno uklopiti u svaku kombinaciju.

Deichmann trendi cipele proljeće ljeto 2021. ravne cipele

UGODAN KORAK UZ ELEGATNE SALONKE I PUNE PETE

Ovogodišnji trendovi usmjereni su na blok pete, a osim salonki, ove godine uživamo i u cipelama s punom petom te glomaznim sandalama – trendu koji smo obožavali i prošle godine.

Salonke u trendi crvenoj i žutoj, pastelne te sandale od prirodnih materijala, naš su odabir za elegantno ljeto!

Deichmann trendi cipele proljeće ljeto 2021. cipele s potpeticom

Osim vrućih trendova obuće, Deichmannova ljetna kolekcija nudi i nosive, moderne torbe, a kupcima će posebno zanimljive biti torbice i dodaci iz kolekcije Kendall + Kylie.

Proljeće je pred nama, a zbog predivnih Deichmann modela, još smo uzbuđeniji zbog toplijih dana. I zato razgledajte novu kolekciju te pronađite svoj novi proljetno-ljetni par! Kolekcija je dostupna u svim Deichmann trgovinama te putem weba na deichmann.com.

Foto: Deichmann

Učitati još
Zatvori