Deichmann ima super popuste na sve cipele povodom Dana žena

Deichmann ima super popuste na sve
cipele povodom Dana žena

Ako ne znaš na koji način proslaviti Dan žena, predlažemo da se počastiš s novim parom cipela. 

Međunarodni dan žena tradicionalno se obilježava 8. ožujka. To je dan kada slavimo žene, njihovu moć i snagu. Žene su se kroz stoljeća borile za svoja prava i emancipirale u svijetu kojim su vladali muškarci, a borba za ženska prava nastavlja se i danas.  

Žene svakodnevno hrabro koračaju na svom putu da sruše sve granice koje se nađu pred njima, a osim riječima i djelima, one svoje stavove izražavaju i svojim stilom, načinom odijevanja, makeupom  te odabirom cipela. Upravo zato, Deichmann ovaj Dan žena slavi popustom od 20% na sve ženske cipele!  

Trendi modeli na super popustu

U nastavku predstavljamo tri nezaobilazna stila koja će obilježiti ovo proljeće, a cijeli asortiman Deichmanna možeš pregledati na www.deichmann.com

U petama od jutra do mraka 

Kako izdržati u potpeticama cijeli dan? Ključ je u udobnim cipelama koje možeš kombinirati s ispranim trapericama, outfitima žarkih proljetnih boja ili klasičnim crnim odijelom. 

Deichmann popust Dan žena

Crne čizme za urbane ratnice 

Crne niske čizme na vezanje iz godine u godinu vladaju ulicama i nisu rezervirane samo za zimu. Udobne i praktične, lako će se uklopiti u baš svaki tvoj outfit. 

Deichmann popust Dan žena

Vječna sportska elegancija 

Tenisice se odavno nose i van sportskih dvorana i parkova te ih uspješno kombiniramo s odjelima i haljinama. Udobnost zagarantirana kroz cijeli dan! 

Deichmann popust Dan žena

Bilo da si ljubiteljica udobnih sportskih tenisica, klasičnih crnih oksfordica, elegantnih salonki ili ne izlaziš iz visokih potpetica, u širokom asortimanu Deichmann obuće naći ćeš idealan par za sebe, cipele u kojima ćeš se osjećati samopouzdano i snažno.  

Požuri u najbližu Deichmann trgovinu, u kojoj te od 5. do 8. ožujka čeka popust od 20% na sve ženske cipele!* U širokoj ponudi cipela, zasigurno ćeš pronaći pravi poklon za sebe pa zato posjeti najbližu Deichmann trgovinu i izaberi svoj omiljeni par. 

*Popust ne vrijedi na već snižene artikle. 

Foto: Deichmann

Učitati još
Zatvori