Brend iza ‘it’ torbica upravo je lansirao prvu kolekciju cipela

Brend iza ‘it’ torbica upravo je
lansirao prvu kolekciju cipela

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

U ovom trenutku gotovo ne postoji ženska torbica koja je toliko prepoznatljiva kao što je slučaj one poznatog modnog brenda Cult Gaia. Njihova ikonična Ark Bag prije nekoliko je godine proslavila brend koji je dotad modnoj publici bio uglavnom nepoznat, a njen odjek bio je tolik da ju i danas smatramo velikim modnim trendom kojeg se trendseterice, čini se, ne mogu zasititi.

No, kao i mnogi drugi brendovi, Cult Gaia morala je otići korak dalje i umjesto života na staroj slaviti nastaviti razvijati brend. U tu svrhu, predstavljene su mnoge nove cool torbe od bambusa, a možda najveća senzacija, činjenica je da je brend upravo lansirao i svoju prvu kolekciju cipela.

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

Cult Gaia cipele

Debitantska kolekcija cipela, nastala je u suradnji s poznatom online trgovinom Net-a-Porter i zasad uključuje četiri modela, dostupna u nekoliko boja. To su redom Alia natikače s arhitekturalnom petom, Sage kožne natikače, Luna sandale na visoku petu koja imitira drvo bambusa i jedne sasvim klasične Sienna ravne sandale s kožnim remenčićima.

Već vidimo kako će ovi statement modeli osvojiti Instagram, a o novom modnom izletu više je otkrila Jasmin Larian, dizajnerica brenda Cult Gaia: “Obuća je prirodni slijed događaja za mene. Oduvijek sam sanjala o dizajnu cipela i ovo je još jedna prilika da stvorim nosivu umjetnost, što doista opisuje Cult Gaia kao brend. Volim ovu kolekciju i cipele u njoj jer se mogu nositi uz sve i ne djeluju pretjerano. Bilo mi je bitno stvoriti upečatljive, a opet bezvremenske detalje na cipelama”.

Sve Cult Gaia cipele otkriti možete na Net-a-Porteru.

Foto: Cult Gaia Instagram, Net-a-Porter

Učitati još
Zatvori