Proljetno izdanje najpopularnijih čizama

Proljetno izdanje najpopularnijih čizama

Uterqüe čizme s biserima proljeće 2018.

Uterqüe

Svake sezone, modni detalji donose suptilne, ali efektne promjene koje stvaraju novi, osvježeni izgled naših omiljenih komada. Nakon mašna i izvezenih floralnih motiva koji su krasile favorite prošle proljetne i ljetne sezone, jesen i zima vratili su nas najsitnijim, ali i najsjajnijim modnim detaljima – biserima i draguljima. Novi detalji stvorili su neodoljive, vrlo nosive komade s daškom elegancije i glamura koji su plijenili pažnju kako unutar kolekcija poznatih modnih kuća i high street brendova, tako i unutar odličnih kombinacija za hladne dane na uličnoj modnoj pisti. Elegantne perle ukrasile su sve od basic T-shirta do traperica, a ako najpoželjniji komad ukrašen sedefastim sjajem bisera na samom početku hladne sezone na zalasku istaknule su se čizme s biserima.

Iako naizgled nespojivi, crne čizme i bijeli biseri stvorili su neodoljivu kombinaciju iza najpopularnijih čizama sezone koje su nestajale s polica u samo nekoliko dana. Iako se polako približavamo kraju hladne sezone, čizme s biserima su još uvijek jedan od naših najdražih modnih favorita od kojih se ne želimo odvojiti. Kako se ni u nadolazećim proljetnim mjesecima ne bismo morali odvojiti od omiljenih čizama pobrinuo se Uterqüe, sve popularniji high street brend, koji unutar svoje proljetne kolekcije donosi i proljetno izdanje čizama s biserima.

ČIZME S BISERIMA U PROLJETNOM IZDANJU

Uterqüe čizme s biserima proljeće 2018.

Uterqüe

Kako bi stvorio savršeno proljetno izdanje čizama koje su ove jeseni i zime zaludile svijet, brend Uterqüe je elegantne bisere spojio s još jednim, jednako popularnim trendom, čizmama s izrezom. Elegantan crni model iz nove kolekcije donosi jednostavnu siluetu i stabilnu block potpeticu koju razbija jednostavni izrez. Kako bi elegantno proljetno izdanje čizama s izrezom učinio još posebnijim i zanimljivijim, Uterqüe je otvor dodatno naglasio i ukrasio trakama od iste crne kožne, ali s dodatkom bisera.

Najnovije izdanje čizama s biserima koje su se istaknule kao jedan od najefektnijih modela iz proljetnih high street kolekcija možete pronaći i naručiti u online shopu brenda Uterqüe.

Uterqüe čizme s biserima proljeće 2018.

Uterqüe

Uterqüe čizme s biserima proljeće 2018.

Uterqüe

Uterqüe čizme s biserima proljeće 2018.

Uterqüe

Foto: Uterqüe

Učitati još
Zatvori