Cindy Crawford se za Reserved vratila u zlatne 80-e

Cindy Crawford se za Reserved
vratila u zlatne 80-e

cindy-crawford-za-reserved

Stigla je dugo iščekivana kampanja I Love You Cindy modnog brenda Reserved. Nastavljajući A-listu svojih modnih kampanja, Reserved predstavlja jednu od najvećih modnih ikona, Cindy Crawford, kao novo zaštitno lice.

I Love You Cindy i zlatne 80-e

I Love You Cindy vraća nas u vrijeme dekadencije 1980-ih godina zajedno sa Cindy koja posjećuje vrijeme kada je sve bilo preveliko i sasvim novo: nova moda, nova glazba i nova tehnologija. Dolazimo do zlatnog doba boomboxa, laka za kosu i glomaznih mobitela. U scenama zanosa, Cindy pleše u osunčanom predgrađu, s vintage sjajem setova sapunica, dok ju u idućoj sceni u monster kamionetu vozi gost iznenađenja…

Ova kampanja okuplja samo velika imena, od glumačke postave do suradnika. Gordon von Steiner našao se u ulozi režisera, dok se glumačka postava sastoji od Cindy Crawford, glumca iz Stranger Things – Dacrea Montgomeryja, Erica Robertsa i Tish Graves. Svojom kreativnošću doprinijeli su i poznati stilist – Jay Massacret, frizerka – Akki Shirakawa i visažistica – Isamaya Ffrench, talent iz Londona. Razigrani svijet Reserveda oživljen je kroz vrhunsku produkciju, s power dressingom u prvom planu.

Cindy Crawford se priključila alumnijima Reserved kampanji među kojima se nalaze i Kate Moss, Adwoa Aboah, Jourdan Dunn, Jon Kortajarena i Irina Shayk.

Učitati još
Zatvori