Stigla je nova verzija kultne Chanel torbe i toliko je dobra da se već rasprodala
Stigla je nova verzija kultne Chanel torbe i toliko je dobra da se već rasprodala

Stigla je nova verzija kultne Chanel torbe i toliko je dobra da se već rasprodala

Kelly torba, također poznata kao Chanel Nano torba, poznata po svom nedvojbeno damskom dizajnu, dugo je omiljena među ljubiteljima torbi i kolekcionarima. Međutim, danas skrećemo pogled s kultnog Hermès Kellyja na Chanelovu iteraciju. Ljubitelji Chanela možda poznaju legendarnu Kelly torbu s gornjom ručkom iz 1980-ih i 90-ih, koja je sada omiljena među kolekcionarima vintage Chanela. U središtu dizajna Chanelove Kelly torbe je uvođenje šik gornje ručke – prikladno nazvane Kelly ručka. Bezvremenski i elegantan, Chanel Kelly definitivno nadilazi trendove i ponovno postaje klasičan stil.

Mini torbe ovosezonski su hit

Unatoč svom brbljanju o povratku velikih torbi u modu, energija malih torbi je itekako prisutna. S obzirom na to da cijene svake godine u Chanelu vrtoglavo rastu, vjerojatno nije iznenađenje da mini torbe i mali kožni proizvodi nastavljaju rasti u popularnosti. No, nije sve u cijeni. Mini torbe postale su nevjerojatan pratilac modernog minimalističkog života.

Chanel Kelly

A Chanelu ovaj trend, naravno, nije stranac. Sada nam pruža pravo vintage oživljavanje predstavljanjem novog/starog Kelly modela torbe. Savršeno sitne, ove minijaturne torbe s gornjom ručkom zasigurno će biti hit među ljubiteljima vintage stvari i novim kolekcionarima.

Slično kao i njihov prethodnik, potpuno nove Chanel Kelly torbe izrađene su od glatke crne prošivene janjeće kože sa zaobljenim gornjim ručkama. Lagano trapezoidni oblik asocira na vintage stil, no svakako više dolaze do izražaja prošiveni detalji. Osim toga, čini se da je kopčanje modernizirano s otvorenim gornjim dijelom, umjesto izvornog punog preklopa. Torba također sada ima znatno deblju gornju ručku koja je donekle prevelika u usporedbi sa samom torbom. I za razliku od originalnog Chanel Kelly modela sa svojim 24K pozlaćenim hardverom, nova verzija koristi svijetli zlatni metal.

Veličine i detalji

Ova nova torba dostupna je u dvije različite veličine – maloj i velikoj, međutim, obje su prilično male veličine. Manju verziju bi možda bilo prikladnije nazvati nano ili mikro. U nju sigurno neće stati više od nekoliko kreditnih kartica. Ipak, ni takozvana velika veličina nije nešto puno prostranija. Sve varijante uključuju legendarni lančić koji se ne može odvojiti za nošenje preko tijela. Međutim, sve se torbe mogu nositi u ruci sa svojim gornjim ručkama. Torba je za sad dostupna u više boja: crnoj, plavoj, koraljno ružičastoj, svijetlo ružičastoj, crvenoj i bijeloj.

Jasno, ludnica za malim Chanel torbama se nastavlja, jer je objavljeno da su nove mini Kelly torbe rasprodane tijekom pretprodaje u Chanel buticima. Iako je to bez sumnje uzbudljiva investicija, po koju cijenu? U oba slučaja, ovaj potpuno novi Chanel Kelly model sigurno nije za one s ograničenim budžetom. Što se tiče cijene, na web stranici Chanela trenutno je izlistan mali model za 3000 dolara, dok je veliki 4400 dolara.

Međutim, kako cijene vintage Chanela i dalje rastu, možda će se ova nova alternativa pokazati boljom opcijom.

Foto: Instagram (@nataliepstyling, @styledbydanielleklein)

Učitati još
Zatvori