Chanel Boy.friend sat stigao u Hrvatsku

Chanel Boy.friend sat stigao u Hrvatsku

chanel-boyfriend-8

Coco Chanel bila je poznata po prekrojavanju muških modela i stvaranju elegantnih, nježnih linija na komadima koji su se smatrali nimalo ženstvenima. I na tome je stvorila modno carstvo, bogate arhive iz kojih se danas crpi inspiracija za nove Chanel kreacije, od odjevnih komada pa sve do modnih dodataka. Na polju modnih dodataka, osim torbica i cipela, kultna modna kuća suvereno vlada i tržištem nakita te satova koji su uvijek kreirani u duhu brenda.

Chanel Boy.Friend sat

Poput i nakita, ručni satovi mogu komunicirati osobnost svojeg vlasnika. Tako je Chanel Boy.Friend prvi sat u kojem je poznata modna kuća iskoristila jedan od motiva svog nasljeđa, a to je tvid. Poznati uzorak na remenu sata interpretiran je i ispleten u metalu kako bi, kao i svi Chanel komadi, unio dio povijesti u moderni dizajn. Maskuline linije i efektivnost dizajna namijenjeni su ženi koja zna što hoće, koja je samouvjerena i snažna, a istovremeno puno pažnje polaže u eleganciju.

Oblik lica sata inspiriran je bočicom parfema Chanel N°5, točnije zračnim pogledom na trg Vendôme u Parizu gdje se danas nalazi svjetski poznati Chanel spa koji smo i mi posjetili.

chanel-boyfriend-6

Ovaj bezvremenski model sata sata je stigao u Hrvatsku, u draguljarnicu Malalan, u ulici Augusta Cesarca 6-8. Osim njega, Malalan u ponudi ima još nekoliko modela Chanel satova koje možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

chanel-boyfriend-5

chanel-boyfriend-4

chanel-boyfriend-3

chanel-boyfriend-1

chanel-boyfriend-2

chanel-boyfriend-10 chanel-boyfriend-9

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori