Upoznajte modni brend Candybalism koji se nalazi iza kolekcije divnih modela od 100% prirodnih održivih materijala

Upoznajte modni brend Candybalism koji se nalazi iza kolekcije divnih modela od 100% prirodnih održivih materijala

Modni brend Candybalism donosi održivu modu u njezinom prozračnom, ljetnom izdanju. “ah la Lune” je kolekcija posvećena brizi o svojoj dubinskoj ženstvenosti, o povezivanju s prirodom i traženju unutarnjeg mira. U Arapskim zemljama, predivnoj ženi izražavaju poštovanje tako da zazivaju mjesec. Tim je mjesečevim zovom potaknuto ime kolekcije. Misli koje su me zaokupljale promatrajući svijet, potrebe pojedinca i kolektiva je Lao Tzu savršeno izrazio davno: If you want to become whole, let yourself be partial..

Poput mjeseca i njegovih mijena, da bi postali potpuni treba proći cijeli ciklus kroz koji se rastavljamo na sve manje dijelove i prolazimo razne cikluse.

Fokus na udobnost kroja utjecao je na nonšalatan seksi izgled kolekcije, u kojoj je odstranjeno svo kopčanje, patent zatvarači, gumbi i slični načini konstrukcije koji ponekad tijelu smetaju. Cijelokupna kolekcija je na vezanje, jednostavnih krojeva tako da možeš biti opuštena i elegantno izazovna ne razmišljajući o tome što nosiš cijeli dan. Praktičan i ugodan styling dozvoljava da ne moraš razmišljati kako izgledaš, nego se posvetiti na bitniji unutarnji razvoj.

Kolekcija je kreirana od najprozračnijeg eko certificiranog hrvatskog pamuka. U suradnji sa Design 47, Candybalism je kreirao torbice oko struka i polušešire od lana.

Svi modeli su mogući u bijeloj, crnoj, grež s velikim bijelim točkama i vibrantnoj boji breskve. Uzimajući u obzir stanje u svijetu povodom pandemije i krize, odlučili su da će “ah la Lune” kolekcija biti rađena prema narudžbi.

Senzualnu, svježu i zaigranu kampanju realiziri su u suradnji sa Zarom Hrvatin, Lukom Radiković za fotografiju i video, a autorsku glazbenu pozadinu ustupila im je talentirana Lu Jakelić.

Foto: Candybalism

Učitati još
Zatvori