Viktorijina anđelica Candice Swanepoel lansira liniju badića

Viktorijina anđelica Candice
Swanepoel lansira liniju badića

Iako smo kalendarski još debelo u zimi, brendovi su već počeli predstavljati svoje kolekcije kupaćih kostima i najavljivati nove trendove. Pripreme za novu sezonu uvijek kreću u siječnju, u vrijeme kada mnogi bježe u tropske krajeve kako bi koji dan uživali u suncu i lakše prebrodili mjesece koji su ostali do ljeta.

Tropic of C

Tako je i poznata Viktorijina anđelica Candice Swanepoel tempirala lansiranje svojeg novog brenda baš u siječnju. Naime, manekenka koja je u prosincu najavila da sa zaručnikom Hermannom Nicolijem čeka drugo dijete, pokreće brend kupaćih kostima pod nazivom Tropic of C, a svi će dizajni službeno biti dostupni sljedećeg mjeseca.

Ako zavirite na Instagram profil brenda otkrit ćete puno zavodljivih silueta koje sama manekenka nosi, a nekoliko je modela prezentirala i na svojem profilu za vrijeme odmora u Brazilu s Doetzen Kroes i obitelji.

Tropic of C badići inspirirani su 80-im godinama i James Bond djevojkama, visoko rezani na bokovima i visokog struka. Kampanja snimana na otočju Turks & Caicos zaista izaziva nostalgiju za vrućim ljetnim danima. Novosti o brendu doznajte pretplatom na newsletter na službenoj stranici.

A post shared by TropicofC (@tropicofc) on

A post shared by TropicofC (@tropicofc) on

A post shared by TropicofC (@tropicofc) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori