U Hrvatskoj je otvorena prva Calvin Klein Jeans trgovina

U Hrvatskoj je otvorena prva Calvin
Klein Jeans trgovina

Uzbudljivim modnim novostima, ovog se svibnja pridružuje i ona da je Hrvatska dobila svoju prvu Calvin Klein Jeans trgovinu, i to u Splitu, točnije u poznatom splitskom shopping centru Joker Mall. Trgovina je otvorena prije otprilike mjesec dana, a danas su iz brenda Calvin Klein otkrili kako se dućan proteže na 120 metara kvadratnih i smješten je na prvom katu popularnog splitskog centra.

Calvin Klein Jeans trgovina u Joker Mallu

U ponudi ćete ovdje pronaći čak nekoliko prepoznatljivih Calvin Klein kolekcija za žene i muškarce, a to su Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear, Calvin Klein Swimwear i Calvin Klein accessories. Sami prostor uređen je u duhu drugih Calvin Klein dućana i estetike brenda, s discipliniranim dizajnom, ikoničnom geometrijom i čistom paletom materijala, poput metala, stakla i betona.

Calvin Klein Jeans dosad je u Hrvatskoj postojao isključivo u outlet obliku, a snižene stare kolekcije bilo je moguće nabaviti u Roses Designer Outletu, pa je ovo prva trgovina brenda koja kod nas dovodi aktualne kolekcije i trendove s Calvin Klein potpisom.

 

Foto: Calvin Klein

Učitati još
Zatvori