Prvi jesenski trendovi: C&A predstavlja kolekciju jesen/zima 2023.
Prvi jesenski trendovi: C&A predstavlja kolekciju jesen/zima 2023.

Prvi jesenski trendovi: C&A
predstavlja kolekciju jesen/zima 2023.

Modna kuća C&A predstavila je jesensku i zimsku kolekciju 2023. Kolekcija pod nazivom „Modern Heritage“ slijedi potrebe kupaca i donosi moderne komade koje je lako kombinirati u svakodnevnoj modnoj rutini. Fokusirana je na modernu, ali nosivu odjeću i nudi niz modernih, elegantnih konfekcijskih stilova za dan i noć. Predstavlja četiri trend teme: Logomania, Iconics, Denim & Leather, Party & Festive i nudi sezonsku paletu boja. C&A dizajneri su razvili kolekciju temeljenu na trendovima kao što su Logomania i Iconics. Kolekcija sadrži održive tkanine poput vune, kašmira, prave kože, čipke i baršuna.

C&A jesenska kolekcija

Jesenski trendovi u novoj C&A kolekciji

C&A za sezonu jesen/zima 2023. prognozira bezvremenske krojeve, konfekcijske stilove za ured, gradske šetnje ili aktivnosti na otvorenom koji nude izvrsnu mješavinu praktičnosti, udobnosti i lakoće. Paleta tonova kreće se u rasponu od zemljanih tonova koji podsjećaju na prirodu, do bogatih neutralnih, ali i urbanih sivih i elegantnih crnih. Dodane su intenzivne boje zelene, duboko zasićene ljubičaste i oceansko zelene koje dominiraju nadolazećom hladnijom sezonom.

c&a jesenska kolekcija
c&a jesenska kolekcija

C&A ima nevjerojatnu baštinu koja traje već 182 godine. I u sljedećem razdoblju je cilj inspirirati i oduševljavati naše kupce kako bi izgledali i osjećali se dobro. C&A stavlja kupce u središte svega što radi i to je vidljivo u svakom dijelu ove kolekcije. Veselimo se modnoj jeseni i danima u kojima će prevladavati lakoća i jednostavnost C&A kolekcije, izjavila je marketing menadžerica C&A za Hrvatsku i Sloveniju, Renela Ružić.

c&a kolekcija
c&a kolekcija

U kolekciji su i vječni klasici poput kože i kašmira, a predstavljeni su kako bi utjelovili osjećaj luksuza i stila. Formalna odjeća dobila je ležernu notu laganim ublažavanjem couture kodova kako bi pokazala povezanost između dva svijeta – svestranosti i elegancije – prikazanih u sofisticiranim komadima trapera.

Za početak blagdanske sezone C&A ističe trend prozirnih materijala i čipke kao simbola samouvjerenog odijevanja i odjeće za noćne izlaske. Predstavljeni stilovi pristaju svakom tipu tijela bez kompromisa.

Neki od komada iz nove kolekcije

Foto: PR

Učitati još
Zatvori