Afirmacijske majice za dozu pozitive u svakom ormaru

Afirmacijske majice za dozu
pozitive u svakom ormaru

U potrazi za onom savršenom kombinacijom, u svojim ćemo ormarima uvijek tražiti više od najnovijih i najpopularnijih trendova – odjeću u kojoj se osjećamo i izgledamo dobro. Uz jarke boje i razigrane uzorake koji uvijek unose dozu optimizma u naše ormare i svakodnevne kombinacije, pozitivne i poticajne poruke posljednjih su godina postale jedan od omiljenih detalja na odjeći koji zrači pozitivom. Web portal Budi dobro, prava mala internet oaza u kojoj ćete uvijek pronaći dozu optimizma, predstavio je liniju majica s afirmacijskim porukama koje ćete poželjeti u svom ormaru.

BUDI DOBRO MAJICE ZA SVAKI ORMAR

Jednostavan bijeli T-shirt Budi dobro ekipa ukrasila je ljupkim motivima flore i faune te pozitivnim i poticajnim porukama kako bi stvorila savršeni odjevni komad za svaki ormar. Na Budi dobro majicama baš svatko će pronaći savršenu afirmaciju za svoju garderobu i dnevne izazove s kojima se susreće, a birati možete između natpisa Namaste, #justbreathe, #blessed, #mindfulness, #kindness, happiness is homemade, dare to be different, choose to shine i plant based PRINCESS. 

Budi dobro afirmacijske majice u svaki će ormar unijeti dozu pozitive što ih je istaknulo kao jedan od najboljih poklona koji ove blagdanske sezone možete pokloniti svojim najdražima ili samima sebi.

Više informacija o afirmacijskim majicama kao i dodatnu dnevnu dozu pozitivnih misli i tekstova možete pronaći na budidobro.com, a sve modele možete naručiti u online shopu portala Budi dobro.

Foto: DT Studio

Učitati još
Zatvori