Savršeni ljetni T-shirt s potpisom brenda koji je osvojio cijelu regiju

Savršeni ljetni T-shirt s potpisom brenda
koji je osvojio cijelu regiju

T-shirt je najležerniji modni klasik koji se nalazi u baš svakoj garderobi. Bez obzira na sezonu, trendove i stil, taj svestrani basic komad uvijek ostaje u ormaru kao savršeni početak svake kombinacije. I ovog ljeta, T-shirt se našao se u središtu našeg ormara kao jedan od rijetkih komada koji je istovremeno udoban za nošenje i jednostavan za kombiniranje.

Savršeni T-shirt ove smo ljetne sezone pronašli u jako cool modelima s potpisom brenda BRO3.

‘It’ T-shirt ljetne sezone

Nakon uspješnog premijernog starta sa T-shirticama “Drug” i “Brijuni” u koje se zaljubila cijela regija, saga BRO3 – SVE ŠTO ŽELIM JE SAMO LETO / LJETO ’21 je zaokružena lansiranjem limited edition majice pod nazivom “SAMO LETO/LJETO”.

Klasičan T-shirt model od 100% organskog pamuka i u off white boji krasi fotografija koja predstavlja simbol jednog vremena, jednog ljeta. Novi “SAMO LETO/LJETO” T-shirt vodi nas u 1956. godinu, na otok Vanga na Brijunima gdje Josip Broz Tito uživa u društvu svoje supruge Jovanke.

Ovaj limited edition T-shirt, kao i T-shirte “Drug” i “Brijuni”,
možete naći na broz.rs, a na Instagramu profilu brenda @broz.rs čekaju vas i cool ideje kako ovu it majicu sezonu kombinirati na različite načine i nositi od jutra do mraka, uvijek i svugdje!

Učitati još
Zatvori