Brend u čije pidžame smo se zaljubili ima divnu kolekciju ljetnih haljina

Brend u čije pidžame smo se zaljubili ima
divnu kolekciju ljetnih haljina

Sleeper haljine

Pisali smo već o pidžamama koje su osvojile sve trendseterice, a koje su u trenu postale omiljeni loungewear i kombinacija za izlaske. Izrađene od satena, ove dvodijelne pidžame u muškom stilu s perjem na porubu nogavica pokazale su se kao odličan multifunkcionalan komad kojeg bi svatko poželio u svom ormaru.

Brend Sleeper tada, pa ni sada, nije ograničio svoju djelatnost samo na pidžame, no lijepa odjeća u kojoj možete uživati u intimnosti svog doma svakako im je u fokusu.

Lan za tople ljetne dane

Za ljeto 2019. su lansirali liniju lanenih haljina koje su idealne za tople dane, odlazak na plažu i sve aktivnosti između. Kao i iza većine njihovih kreacija, iza kolekcije haljina se krije jedinstveni cilj – multifunkcionalnost. Osnivačice brenda, Katya i Asya, htjele su kreirati haljine u kojima će se žene ugodno osjećati i kod kuće, i na pikniku, i na ljetnom partyju. Haljine koje će dobro izgledati danas i za nekoliko godina te s kupovinom kojih ne žrtvujete ništa, a izgledate odlično.

Tako su se u kolekciji našle mini i maxi haljine od ispranog lana što ih čini vrlo praktičnima, a zbog ušivenih gumica u gornji dio mogu se nositi bez grudnjaka. Veliki pufasti rukavi mogu se spustiti s ramena za dozu seksepila ili se nositi podignuti. U kolekciji se nalazi šest maxi haljina dugih rukava i tri mini haljine kratkih rukava, a boje i uzorci variraju od jednobojnih haljina do kariranog i cvjetnog uzorka.

Kolekciju pogledajte na linku – brend dostavlja u Hrvatsku!

Foto: Sleeper

Učitati još
Zatvori