Ovaj brend ima najljepše naušnice s uzorkom kornjačevine

Ovaj brend ima najljepše naušnice s
uzorkom kornjačevine

Svaka sezona nosi svoje trendove, a jesen 2018. donijela nam je oživljenu ljubav prema animal printu. Životinjski uzorci zahvatili su sve; leopard, tigar, zebra, zaposjeli su odjevne komade, a uzorak krokodilske kože i kornjačevine bilježi sve veću popularnost po pitanju modnih dodataka. U prvom su planu torbice, no uzorci su se preselili i na vrlo popularne ukrase za kosu te nakit.

Naušnice brenda Machete

I iako u raznim trgovinama sada već možete pronaći modele nakita s uzorkom kornjačevine, nama su za oko zapele naušnice brenda Machete. Brend je pokrenula Jennifer Matchett te ponudila bezvremenski dizajn u obliku naušnica (pretežito ringova), a kasnije je i proširila asortiman na narukvice i ukrase za kosu. Od klasične kombinacije boja, smeđe i crne, do drugih nijansi, ove naušnice zaista izgledaju kao komadi koje bi nosili zauvijek.

Budući da je nakit jedna od odrednica stila, tako ga uvijek volimo prilagoditi dnevnoj kombinaciji. Kad je riječ o uzorku kornjačevine, pogotovo naušnicama, lako će se uklopiti u svaki modni odabir i zaista potrajati vječno kao statement komad s kojim se možete istaknuti.

Brend Machete možete pronaći na njihovoj službenoj stranici – super je vijest da dostavljaju u Hrvatsku!

Foto: Machete

Učitati još
Zatvori