Nova zanimljiva modno-beauty suradnja na hrvatskoj sceni koja će osvojiti trendseterice

Nova zanimljiva modno-beauty suradnja na hrvatskoj sceni koja će osvojiti trendseterice

Još svega nekoliko dana dijeli nas od Božića i nema sumnje da ćemo svi većinu blagdanskog shoppinga obaviti upravo u nadolazećem periodu. Pritom ćemo ideje za savršene božićne poklone pronalaziti svugdje po putu i inspirirati se zanimljivim suradnjama koje nam dolaze ‘kao naručene’ i imaju posebnu simboliku.

U duhu darivanja svakako je i nova zanimljiva modno-beauty suradnja koja je osvanula na domaćoj sceni, a u kojoj su snage udružila dva dobro poznata brenda. S jedne strane nalazi se Borotalco, omiljeni brend dezodoransa i proizvoda za njegu, a s druge strane Bisou by Borboleta, domaći brend nakita rođen upravo iz obožavane Borbolete.

Borotalco x Bisou by Borboleta

Dva renomirana imena odlučili su spojiti modu i ljepotu, i to na limitiranom izdanju poklon seta prepunog originalne mirisne svježine.

Limited edition set uključuje originalni Borotalco deo spray, kremu i puder za tijelo te gel za tuširanje, a šlag na kraju u šarmantnoj ambalaži koja je savršena za darivanje nalazi se Bisou by Borboleta narukvica s motivom srca. Narukvicu ćete pronaći u jednoj od 3 boje; crvenoj, bijeloj ili zelenoj uz poruku:“I knew right from the start, it must have been you and your beautiful heart”.

Borotalco proizvodi uz koje koža diše

Inače, Borotalco je beauty brend koji je postao poznat po najboljem puderu za kožu kojeg koristi u svojim proizvodima, a najveću popularnost uživaju njegovi dezodoransi s prirodnim česticama mikrotalka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože, ostavljajući kožu suhom i mekom na dodir. Posebni su i po tome što omogućavaju prirodno disanje kože, ne začepljuju pore i primjereni su čak i za osjetljivu kožu. No, tu su i drugi odlični Borotalco proizvodi za njegu, baš poput onih koje trenutno možete pronaći ekskluzivno u dm prodavaonicama, u suradnji s brendom Bisou by Borboleta.

Šarmantan Bisou by Borboleta nakit

S druge strane, Bisou by Borboleta također je uvaženo ime za sebe, a riječ je o nakitu koji je svoje službeno predstavljanje na našoj sceni imao prije točno godinu dana, kada je otvorena njegova ljupko uređena trgovina na Ilici 19.

Bisou je sestrinski brend velike Borbolete, koji je na hrvatsku scenu odlučio dovesti šarmantan nakit inspiriran stilom Francuskinja.

U prijevodu, Bisou je poljubac, a iza neodoljivog imena i slogana “my magic moments” krije se bogata ponuda ručno izrađenog nakita i modnih dodataka koji su uspješno popratili sve što radi ‘starija sestra’ Borboleta, čiji nakit je osvojio brojne zvijezde poput Kendall Jenner, Lene Perminove, Mije Knezevic i mnogih drugih trendseterica.

A upravo bi trendseterice mogla osvojiti ova Borotalco x Bisou by Borboleta suradnja, koja donosi chic ideju za poklon ispod bora ovog Božića.

Požurite i limitirane setove pronađite ekskluzivno u dm prodavaonicama po cijeni 99,90 kn.

Journal vas ovom prilikom daruje s ukupno njih 5, a sve što morate napraviti kako biste osvojili Borotalco x Bisou by Borboleta poklon set je poslati svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila Borotalco x Bisou by Borboleta. Prijaviti se možete do danas do kraja dana, a 25. prosinca objavit ćemo sretne dobitnike.

Update: Sretne dobitnice su Dragana Busija Radinić, Diana Korkut, Luana Dobran Banković, Ines Petrović i Željka Frančić. Čestitamo!

Foto: Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori