Nova kolekcija srpske dizajnerice na ulicama New Yorka

Nova kolekcija srpske dizajnerice
na ulicama New Yorka

Nakon što je deset godina radila kao stilistica, kreativna direktorica i dizajnerica u video produkciji, Bojana Ugrešić svu svoju pažnju sada je odlučila usmjeriti na razvoj vlastitog modnog brenda. Na proljeće smo vam predstavili njezinu bajkovitu kolekciju vjenčanica, a danas vam donosimo pogled na njezinu jesensku ready to wear kolekciju za koju je snimila i mini kampanju. Kao savršena lokacija istaknuo se uvijek živi i vibrantni New York, gdje je dizajnerica uz pomoć fotografa stvorila modernu modnu priču.

Jesenska kolekcija s potpisom Bojane Ugrešić

Kao lokaciju za kampanju izabrali su jednu od lokacija s pogledom na Brooklyn Bridge na kojoj je snimljen filmski klasik Once upon a time in America s Robertom DeNirom u glavnoj ulozi.

Čistih linija koje im donose eleganciju i dašak klasika, ključni odjevni komada za jesensku sezonu ručno su izrađeni od najfinijih materijala: vune, kašmira, tvida i čipke. Spoj jednostavnih linija, klasičnih krojeva i trendi detalja stvara elegantnu modnu priču za jesensku sezonu. Osim što su izrađeni od najfinijih materijala, svi komadi ručno su izrađeni u ateljeu modnog brenda dizajnerice Bojane Ugrešić, a tijekom samog procesa izrade, posebna se pažnja posvećuje svakom detalju.

Svaka kolekcija s potpisom modne dizajnerice Bojana Ugrešić ističe se nekom temom koja se suptilno provlači i kroz kampanju u čijim se vizualima ističe spoj senzibilnog i krhkog te istovremeno izdržljivog i snažnog. Inspirirana knjigom The Higly Sensitive Person, kolekcija nosi ime What I believe.

U nastavku donosimo kampanju za jesensku kolekciju, a više o brendu možete saznati ovdje.

Foto: Luka Funduk, Rale Radović

Učitati još
Zatvori