U Hrvatsku stigli dugo iščekivani modeli Céline naočala

U Hrvatsku stigli dugo iščekivani
modeli Céline naočala

Francuska kuća Céline, modnu jesen nam je dodatno začinila novim modelima naočala koji, ne samo da odišu visokom estetikom i pariškom elegancijom, već je i skladno kombiniraju s nešto novijom i buntovnijom vizijom brenda. Najnoviji modeli Céline sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, iz kolekcije proljeće/ljeto 2020., već su pronašli mjesto u ormarima najpoznatijih svjetskih trendseterica, a već danas se, u Zagrebu, mogu pronaći ekskluzivno u Optici Bilić Vision.

Novi Céline modeli stigli su u Zagreb

Snažne i nezavisne žene najvjerniji su poklonici francuskog brenda Céline, a jednostavne linije njihovih naočala s upečatljivim masivnim okvirima i širokim ručkicama već su dugi niz godina ultimativni modni dodatak odjevnim kombinacijama svih svjetskih ljubiteljica mode. Njegova (ne)dostupnost i rasprodani modeli, često i u samo nekoliko sati, čine ga jednim od najpopularniji brendova svijeta.

Prepoznatljivi tonovi boja Céline naočala, vrlo pažljivo su kombinirani s, ove godine, primjetno, nešto odvažnijom estetikom brenda. Sve domaće fashionistice, ali i istinske ljubiteljice francuske klasike i kvalitete, najnovije modele ekskluzivno mogu pronaći u Optici Bilić Vision u Centru Kaptol, ali iz ponude, odabrati i neke od svevremenskih modela Céline naočala koji, naprosto, nikada ne izlaze iz mode.

Sienna Miller

Tako se, uz novitete, u Optici Bilić Vision mogu, primjerice, pronaći i, već planetarno popularni, modeli poput Céline Audrey za koje su se odlučile i Rihanna i Julianne Moore. Nasljedniku tog modela, Baby Audrey povjerenje je poklonila glumica Sienna Miller, dok su se Kendall Jenner i Bella Hadid odlučile za model Céline Eva, a za jedan od neprepoznatljivijih Céline modela, Shadow – Kim Kardashian i Victoria Beckham.

Za kraj, možemo samo zaključiti kako najnovija kolekcija sunčanih naočala i dioptrijskih okvira koju nam je servirao Céline, stiže kao prava pariška poslastica nadolazećoj hladnoj zagrebačkoj modnoj sezoni.

Foto: Celine, IMaxTree, Profimedia

Učitati još
Zatvori