Prava mala blagdanska kolekcija s Becha potpisom
Prava mala blagdanska kolekcija s Becha potpisom

Prava mala blagdanska kolekcija
s Becha potpisom

Kao šećer za kraj godine, Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić kreirala je pravu malu blagdansku kolekciju. Odvažni komadi koji će se sigurno dopasti ljubiteljicama atraktivnih kao i klasičnih bezvremenskih lookova. Ako još niste pronašli perfect outfit za poslovan party ili doček nove, Becha kolekcija izašla je u pravo vrijeme.

BECHA
BECHA

Black Spark kolekcija

Kolekcija pod nazivom Black Spark se sastoji od svevremenskih klasika poput dugih crnih haljina te blistavih i raskošnih kreacija metalik sjaja. Neke Becha kreacije krase šljokice, štras i blistavi sjaj kao aktualni trend dok je drugi dio kolekcije u duhu tihog luksuza.

Novolansirana kolekcija Black Spark kreirana je od pomno biranih materijala, obogaćenih detaljima i šljokicama. Pročišćene linije, neočekivani prorezi, naglašena ramena, otvorena leđa i visoki prorezi uz nezaobilazne haljine sirena kroja koje su kod BECHA branda već postale zaštitni znak, uz zanimljive detalje 3D cvijeća i mašni.

BECHA
BECHA

Za ljubitelje luksuza

Za sve ljubiteljice elegancije kroz kolekciju se provlače haljine izrađene od matiranog rastezljivog materijala mekane teksture i velike čvrstoće, priljubljuju se uz tijelo i dodatno oblikuju figuru slaveći žensku senzualnost i pri tom stavljaju ženstvenost u prvi plan. Setovi oversize kroja izrađeni od finog gliter materijala bisernih nijansi kao stvoreni za sve ljubiteljice efektnih komada odjeće, uz kombinaciju s hlačama u ponudi su i setovi sa suknjom sirena kroja i topom u izazovnom izdanju crno srebrnog odsjaja.

Spajajući jednostavnost i ženstvenost BECHA kreacije idealne su za sve nadolazeće svečane prigode pred nama. Birajte blistavu metalik haljinu za doček nove. Svi pogledi bit će baš na vama. A za ljubitelje klasične bezvremenske mode, tu su i savršeno skrojene crne haljine dugih rukava.

BECHA
BECHA
BECHA
BECHA
BECHA

Model : Karla Pelicaric
Foto : Gina Gallinela

Učitati još
Zatvori