Gdje pronaći najbolje klasične badiće i beachwear komade?

Gdje pronaći najbolje klasične
badiće i beachwear komade?

H&M je jedan od najpopularnijih high street brendova na svijetu, no iza njega krije se cijeli niz odličnih sestrinskih brendova. Arket, COS i & Other Stories samo su neki od H&M-ovih sestrinskih brendova o kojima se sve više priča u modnom svijetu. Nedavno, svi oni uveli su dostavu u Hrvatsku i oduševili domaće ljubitelje mode koji su dosad njihove trgovine posjećivali tek na putovanjima. Nakon odličnih proljetnih modela koje još uvijek možete pronaći u njihovim online shopovima, H&M sestrinski brendovi koje ćete uskoro zavoljeti više od H&M-a predstavili su svoje prve ljetne kolekcije i ponudili bezbroj razloga za prvi online shopping na njihovim virtualnim policama.

Kolekcija u kojoj smo već pronašli nekoliko savršenih modela kupaćih kostima, ali i prozračne modele koje ćemo prebaciti preko badića te modne dodatke bez kojih bi ležerne ljetne kombinacije bile nezamislive ona je s potpisom brenda Arket.

Arket kupaći kostimi i ležerni modeli koje želimo

Najpoželjniji trendovi iz svijeta kupaćih kostima ponovno su istaknuli jednostavnost i svestranost neutralne palete boja, klasičnih krojeva i efektnih detalja. Modni brend Arket ta je tri elementa spojio u jednostavne kupaće kostime s trendi pomakom koje želimo u svojoj garderobi. Uz očekivane bikini modele u crnoj boji koji se uvijek nalaze među ljetnim favoritima obožavateljica minimalizma, nova Arket kolekcija donosi naglasak na modele u jarkim nijansama narančaste, ružičaste i zelene te nekoliko modela u efektnim uzorcima.

Uz odlične kupaće kostime koji će laskati svakoj figuri i lako se uklopiti unutar svakog ljetnog ormara i stila, najnovija Arket kolekcija za ljeto na moru donosi i divne prozračne odjevne komade i efektne modne dodatke koje ćemo birati za plažu. Od kaftana koje ćemo prebaciti preko badića do šešira i torba koji će biti neizostavan dio našeg ljetnog looka, u nastavku otkrijte odličnu Arket kolekciju stvorenu za one najljepše ljetne dane koje ćemo provesti na moru.

Sve Arket modele možete pronaći i naručiti ovdje.

Foto: Arket

Učitati još
Zatvori