Nova Arket jesenska kolekcija je naprosto neodoljiva, a mi izdvajamo 20 najljepših komada
Nova Arket jesenska kolekcija je naprosto neodoljiva, a mi izdvajamo 20 najljepših komada

Nova Arket jesenska kolekcija je naprosto neodoljiva, a mi izdvajamo 20 najljepših komada

Iako se vremenski nalazimo još u ljetnom razdoblju, jesenske kolekcije su stigle u omiljene brendove. Kada govorimo o jesenskim kolekcijama, moramo priznati kako nas je ova iznenadila karakternim komadima i uzorcima koje ćemo kombinirati. Posebno bismo istaknuli karirani uzorak kao i razne verzije trapera, oversized blejzere, prošivenih jakni i puffer oversized jakni koje će se nositi ove zime. Jedva čekamo nositi nove komade i od njih slagati slojevite kombinacije, a kada govorimo o jesenskim kolekcijama, uvijek volimo Arket kolekcije. Riječ je o brendu koji sadrži minimalistički dizajn i kvalitetne komade koji se mogu dugo nositi.

Komadi koje ćete jednostavno kombinirati

S obzirom na to kako živimo u vremenu koje je vrlo ubrzano, važno nam je da nam je odjeća koju nosimo ugodna, a istovremeno i stylish. Ljeto se bliži kraju, a godišnji odmori su gotovi, stoga je potrebno uložiti u nove komade kako biste zablistali u uredima na poslu. Ove sezone predlažemo uložiti u baloner, kožnu jaknu, žensko odijelo, puffer jaknu i kvalitetan pulover. Kada imate statement komade tog tipa, možete ih dugoročno nositi na sve. Ove jeseni su u modi prošivene jakne, a Arket nudi prekrasne modele.

Osim prošivenih jakni, svakako se isplati uložiti u kvalitetan pulover koji se može slagati na razne kombinacije i dugo nositi. Ove zime hit će zasigurno biti puffer jakna. Riječ je o toploj jakni koja često ima ispun od perja i koja je idealna za velike hladnoće, a osim toga izgleda i stylish.

Arket u novoj kolekciji ima prisutne sve komade, a što ćete odabrati, ovisi o vama. Naime, nama se sviđaju svi pa nam se bilo teško odlučiti. Jedva čekamo nositi ženska odijela i balonere, a zimske stylish kombinacije su nam omiljeni dio godine. U nastavku donosimo 20 najljepših komada iz nove Arket kolekcije.

Foto: Instagram, Arket

Učitati još
Zatvori