Novi trendi nakit koji nikad nećete skidati

Novi trendi nakit koji nikad
nećete skidati

Suvremena svakodnevica može biti izazovna i kaotična. Razlog je to zbog kojeg ćemo u svakom danu tražiti one male stvari koje će ga učiniti malo boljim i posebnijim, koje će nam dati dozu optimizma i vedrine i koje će nam pomoći da budemo najbolja verzija sebe. Mali ritualni poput jutarnjeg ispijanja kave ili večernjeg opuštanja uz omiljenu seriju ili dobru knjigu oni su kojima se uvijek iznova veselimo. Baš poput malih rituala, male geste ljubavi i prijateljstva još jedan su način uz koje dan odmah postaje ljepši. Da se ono najbolje uvijek krije u malim stvarima potvrđuju i sitnice kojima se volimo okružiti, koje volimo imati nadohvat ruke i koje volimo nositi. Sve one podsjećaju nas ne samo da je život lijep, nego i zašto je lijep.

Ovog proljeća, novi razlog za osmijeh i podsjetnik na sve ono lijepo pronaći ćemo u jednoj maloj stvari s velikom porukom. Najbolje od svega, uvijek je možete imati uz sebe kao podsjetnik na sve ono što vam je važno. Riječ je o narukvicama iz Argentum Ti Ami kolekcije.

Male stvari koje svaki dan (i svaki outfit) čine boljim

Kao najposebniji modni dodatak, nakit je uvijek bio mnogo više od efektnog detalja kojim ćemo začiniti svoje odjevne kombinacije. Da su sentimentalna vrijednost i značenje iza njega važan dio svakog komada nakita u našim osobnim kolekcijama potvrđuje i nakit s pričom čija popularnost ne blijedi već desetljećima. Kako bi nam pomogao da ovog proljeća ispričamo svoju priču i sve ono bitno uvijek nosimo sa sobom, Argentum je kreirao Ti Ami kolekciju narukvica.

‘Ti Ami’ narukvice – modni detalj koji priča vašu priču

Mali detalji koji će nas podsjetiti zašto smo tu gdje jesmo i zašto volimo život, bili su inspiracija iza nove Argentum Ti Ami kolekcije narukvica. Na šarenim trakama, Ti Ami narukvice krase različiti motivi koji predstavljaju sve ono što nas pokreće i čini nas sretnima, što nam motivira i inspirira.

Infinity, krug, zvijezda, leptir, sidro, mjesec i srce samo su neki od motiva koji krase Ti Ami narukvice. I dok mnogi od motiva nose poznata značenja poput srca koji je simbol ljubavi, leptira koji predstavlja lakoću i elan uz koje svaki izazov postaje lakši ili sidra koje nas podsjeća da uvijek ima nade, drugim motivima sami možemo dati značenje i tako uz sebe uvijek imati podsjetnik na ono što nam je najvažnije.

Svi simboli na Ti Ami narukvicama izrađeni od su kvalitetnog 925/1000 srebra kojeg čini 92.5% čisto srebro, dok ostatak čine ostale legure koje mu daju čvrstoću i izdržljivost. Dostupne su dvije boje motiva, srebrno-bijeli rodij i srebro-žuta pozlata, a dio motiva dolazi ukrašen i bezbojnim cirkonima.

Kako nositi ‘Ti Ami’ narukvice?

Kada je riječ o Ti Ami narukvicama, pravila nema. Ono najvažnije je da pronađete simbole koji za vas imaju važno značenje i spojite ih s trakama u bojama koje volite. Kako biste ispričali svoju priču, ali i svakoj svojoj kombinaciji dali vlastiti pečat, Ti Ami narukvice nosite u nekoliko nizova. Poigrajte se motivima i bojama, kombinacijom srebra i pozlate. Stvorite malu Ti Ami kolekciju i svaki dan ispričajte novu priču ili odaberite nekoliko favorita i nosite ih uvijek.

Ako ovim već posebnim modnim detaljima poželite dati dodatno značenje, pretvorite ih u narukvice prijateljstva. Odaberite motiv koji ima posebno značenje za vas i vašu najbolju prijateljicu, sestru ili mamu, i uvijek ih nosite kad podsjetnik da nikad niste sami.

Cijelu Ti Ami kolekciju možete pronaći i istražiti u najbližoj Argentum poslovnici i na argentum.hr, a novosti i novitete iz Argentuma pratite na njihovom Instagramu @argentum_hr.

Neke od naših favorita iz Argentum Ti Ami kolekcije narukvica izdvojile smo u nastavku.

Učitati još
Zatvori