Srebrni nakit koji mogu nositi sve generacije
Srebrni nakit koji mogu nositi sve generacije

Srebrni nakit koji mogu nositi
sve generacije

Nova modna sezona nam je pred vratima, a i prilika da krenemo graditi modni izričaj na novim temeljima. Posljednjih godina suočeni smo s brzom modom i trendovima na tjednoj bazi što nas je sve dovelo do svojevrsnog zasićenja. Vlastitu garderobu punimo komadima koje ćemo nositi jednu sezonu i koji se često ne uklapaju u naš stil.

Upravo zbog toga, vrijeme je da se organizirate na bolji način i ulažete u komade i modne detalje koji su stvoreni da traju. Stil se gradi godinama i mijenja se s našim navikama, sazrijevanjem, usponima i padovima. Kako biste vaš stil istaknuli na pravi način, potrebno ga je obogatiti adekvatnim modnim detaljima od kojih bismo posebno istaknuli nakit. Srebrni nakit iz Argentuma je decentan i istovremeno upečatljiv i kao takvog mogu ga nositi sve generacije.

argentum

Nakit koji će istaknuti vaše outfite na pravi način

Nakit je oduvijek bio sinonim elegancije i glamura. Bilo da je riječ o minimalističkom ili pak raskošnom nakitu, ovaj modni detalj uvijek vrijedi imati. Osim što ga smatraju jednim od najvažnijih modnih detalja, nakit je puno više od toga. Nosi uspomene, podsjeća nas na drage ljude i često je uz nas na najvažnijim danima u životu.

Kako ga ne biste ograničili samo na obljetnice i važne datume, odaberite decentan komad koji možete nositi svaki dan. Takav srebrni detalj koji će se prilagoditi svakoj modnoj kombinaciji možete pronaći u Argentumu.

argentum

U njihovoj ponudi naglasak je na srebrnim komadima koje možemo okarakterizirati kao klasične s urbanim pomakom. Riječ je o srebrnim detaljima koje mogu nositi sve generacije jer nisu isključivo trendi, a nisu ni klasika. Stvorila sa savršena simbioza modernog i klasičnog kroz narukvice, prstenja i ogrlice koje možemo zamisliti na večernje i dnevne outfite.

Ako želite počastiti sami sebe, ovo je idealan komad koji ćete nositi. No, osim toga, srebrni detalji su i odličan poklon za druge jer vam svojim dizajnom garantiraju kako s njima ne možete pogriješiti.

Srebrni nakit kao završni touch dobre modne kombinacije

Slaganje modnih outfita nam često predstavlja izazov, osobito kada je riječ o poslovnim outfitima. Svaki dan je potrebno kreirati kombinacije u kojima će nam biti ugodno, a da ste istovremeno i dotjerani. Srebrni nakit je upravo zbog toga savršen završni touch koji će kombinaciji dati ‘ono nešto’. Možemo ga zamisliti na dnevne razigrane kombinacije s vibrantnim tonovima, ali i na poslovne klasične. Kada govorimo o večernjim outfitima, ovaj nakit će se savršeno uklopiti na glamurozne, ali i basic večernje kombinacije. Cijelu ponudu možete pogledati ovdje i odabrati svoje favorite.

narukvica
prsten
prsten
prsten, ogrlica
narukvica

Foto: PR

Učitati još
Zatvori