Answear organizirao čarobno božićno druženje uz „art & wine“

Answear organizirao čarobno božićno
druženje uz „art & wine“

Online modna trgovina Answear, vodeća europska internetska platforma za kupovinu odjeće, u zagrebačkom studiju Katran organizirala je blagdansko druženje uz zanimljivi koncept „art & wine“ na kojem su se okupila brojna poznata imena, kako bi zajedno obilježili dva mjeseca od dolaska brenda na hrvatsko tržište.

Fantastičnoj atmosferi doprinijeli su i neodoljivi blagdanski outfiti koje je složio i omogućio Answear zahvaljujući svom širokom asortimanu premium modnih brendova, ali i brojne poznate djevojke s domaće scene koje su oduševile svojim izgledom u božićnom ambijentu Katrana. Answear inače u svojoj ponudi nudi odjeću, obuću i modne dodatke više od 400 poznatih svjetskih marki te više od 94.000 proizvoda. Među njima su brojni popularni i poznati brendovi, sportske marke, kultne marke jeansa, ali i premium modne marke.

„Answear.hr je mjesto na kojem iz topline svog doma u samo nekoliko klikova mišem na računalu ili poteza prstom po mobitelu može obaviti kupovina različitih komada odjeće, obuće i dodataka najpoznatijih svjetskih brendova. Na hrvatsko tržište došli smo prije svega dva mjeseca te smo u tom relativno kratkom periodu uspjeli ostvariti odlične rezultate, te zainteresirati i dobiti podršku hrvatskih kupaca na što smo iznimno ponosni. To nam daje ogroman vjetar u leđa da nastavimo tako i dalje“, izjavila je Sandra Gašparić, Country managerica za Answear u Hrvatskoj.

Answear svim svojim kupcima garantira ekspresnu dostavu unutar 24 sata, te besplatni povrat proizvoda, uz besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 300 kuna. Tako da još uvijek nije kasno naručiti savršeni poklon ili novogodišnji outfit.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori