Najbolji Black Friday ulovi na Answearu uz popuste do 70%
Najbolji Black Friday ulovi na Answearu uz popuste do 70%

Najbolji Black Friday ulovi na
Answearu uz popuste do 70%

Kupite putem aplikacije za još dodatnih 10 % popusta

U online modnoj trgovini Answear, Black Friday je u punom jeku. Nude se popusti do 70 %, a prilikom kupnje putem aplikacije možete dobiti još dodatnih 10 %. Popusti traju do 28. studenoga 2022.

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenim Black Friday ulovima, pitali smo stilisticu Ivanu Pavić koje se komade isplati kupiti i na što treba obratiti pažnju. Donosimo vam njezine savjete, odabrane komade i kombinacije koje zaokružuju modnu priču.

Stilistica savjetuje da prije nego što se upustite u predblagdansku shopping groznicu, imate na umu kako je pametan shopping uvijek najbolji shopping. Zato prilikom kupovine nove odjeće i obuće slijedite svoj stil i uložite u kvalitetne komade koje ćete nositi godinama i koji se lako kombiniraju.

Klasični komadi poput dobro krojenog kaputa, tople pernate jakne, kvalitetnog jeansa, crne haljine te kožnatih cipela i torbe izvrstan su odabir za kupovinu s popustima. U moru Black Friday ponuda nije uvijek jednostavno naći dobar ulov, ali mi ćemo vam pomoći odabrati bezvremenske i nosive komade koji nude odličnu vrijednost za novac, kao i sjajne kombinacije za promišljen look.

Vrijedno ulaganja

Kaputi klasičnog kroja su baza svakog ormara u hladnijem dijelu godine. Budući da kaput pokriva ostatak odjevne kombinacije, bitno je da se radi o dobro konstruiranom i kvalitetnom modelu. S klasičnim tonovima poput bež, smeđih, crnih, tamno plavih, ne možete pogriješiti, a oni hrabriji mogu koketirati s uzorcima kao što su pepita ili karirani uzorak. Stilistica predlaže Pinko, Patrizia Pepe i Twinset.

Tople pernate jakne utoplit će vas u zimskim danima pa na njima ne treba štedjeti. Idealan su izbor za nadolazeće hladne dane i nosit ćete ih godinama. Svakako pogledajte Boss, Calvin Klein, Samsoe Samsoe predlaže stilistica.

Dobre traperice su okosnica svake casual i smart kombinacije dok uz odgovarajuće modne dodatke mogu postati i odabir za svaku priliku. Važno je odabrati model koji najbolje odgovara vašoj figuri, a većini žena najbolje pristaju modeli koji izdužuju figuru, visokog struka te nešto širih nogavica. Stilistica predlaže bootcut modele ili mom fit jeans poput plavih Gestuz traperica, Pinko, Patrizia Pepe.

Crna haljina je klasik koji je uvijek aktualan. Bilo da haljine kombinirate s tenisicama ili visokim potpeticama, crna haljina je potrebna u svakom ženskom ormaru. Stilistica preporučuje haljine Morgan, Patrizia Pepe ili AllSaints slip haljinu.

Uvijek birajte kvalitetnu obuću, jer noge nas nose kroz život i o njima trebamo voditi računa. Kvalitetne čizme i gležnjače su modeli koji će trajati godinama pa će se investicija isplatiti. Savjet stilistice su Calvin Klein, čizme Guess i Pinko.

Kožna torba je dodatak kojem treba pridati pažnju. Kada kupujete torbicu, odaberite što klasičniji model koji će dobro pristajati uz većinu vaših kombinacija. Dobra torba u trenu podiže svaki outfit i daje mu karakter. Izbor stilistice su crna torba Coccinelle, smeđa torba Pinko, crna Coach torbica.

Ključ je u kombiniranju

Ako niste sigurni kako slagati odjevne kombinacije ili želite vidjeti kako to rade profesionalci, evo nekoliko prijedloga koje je pripremila stilistica Ivana Pavić. Donosimo vam tri kombinacije koje će još dugo godina dobro izgledati.

U prvoj, suptilno ženstvenoj, kombinaciji su crna maxi haljina, crne čizme Karl Lagerfeld, smeđi kaput za prijelazno razdoblje i crna pismo torbica Patrizia Pepe.

Druga, pomalo statement, kombinacija uključuje Pinko vuneni bež kaput za prijelazno razdoblje, traperice visokog struka, kombinaciju podiže Coach crossbody ljubičasta kožna torbica, a finalni detalj su crne kožne gležnjače.

Treća je kombinacija razigranija i donosi Patrizia Pepe relaxed traperice povišenog struka, a tu su još i Desigual pulover, smeđa kožna torbica Max Mara Weekend, Guess gležnjače s platformom, ljubičasti kaput s dvorednim kopčanjem.

Answear je odgovor na sva modna pitanja

Online modna trgovina Answear u listopadu je proslavila svoju prvu godišnjicu poslovanja u Hrvatskoj. Ovaj je popularni europski brend, osim u Hrvatskoj, prisutan u još 10 zemalja, a poseban je po svojoj ponudi renomiranih modnih marki, odgovornom poslovanju, ekspresnoj dostavi unutar 48 sati i besplatnom povratu.

Answear u svojoj ponudi nudi odjeću, obuću i modne dodatke više od 500 poznatih svjetskih marki te više od 200.000 proizvoda. Među njima su modne marke kao što su Diesel, Guess, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY, Moschino, Kenzo, Burberry, Inuikii i mnogi drugi. Na stranicama Answeara nalazi se odjeća i obuća iz najnovijih kolekcija i prema posljednjim trendovima za žene, muškarce i djecu.

Modna online trgovina Answear ima svoj vlastiti brend Answear.Lab, koji se od samog  početka zdušno zauzima za žene. Odvažno iskazivanje angažmana u društvu upisano je u DNK brenda, a sve su kolekcije povezane s društvenim stavovima. Za Answear.Lab moda predstavlja platformu koja omogućuje potragu za idealnom društvenom jednakošću i kanal kojim se mogu komunicirati brojne važne poruke. Kolekcije se proizvode u limitiranim količinama, od održivih i ekoloških materijala, u suradnji s malim europskim tvornicama i nezavisnim dizajnerima.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori