Nježno i moćno – divna nova high street kolekcija iz koje ćete poželjeti svaki model

Nježno i moćno – divna nova high street kolekcija iz koje ćete poželjeti svaki model

Zakoračili smo u novu modnu godinu koja će bez sumnje donijeti brojna iznenađenja, promjene i neočekivane trendove. Početak proljeća donijet će prvu veliku transformaciju modnog svijeta i naših ormara, no osvježenje i promjene pronaći ćemo mnogo prije – u prvim kolekcijama koje su za 2020. godinu pripremili popularni modni brendovi. Kao najava modnih trendova čije vrijeme tek dolazi, prve modne kolekcije za 2020. godinu donose onaj savršeni i uvijek privlačan spoj jednostavnih krojeva, neutralnih boja i trendi detalja koji svaki od modela čine boljim i efektnijim.

& Other Stories je švedski brend iz H&M obitelji za koji bismo voljeli da nam je malo bliže, u što nas je uvjerila i najnovija kolekcija za prve proljetne dane. Inspirirana modnim trendovima, ali s naglaskom na svevremenske krojeve i vječno privlačne detalje, nova kolekcija s potpisom popularnog high street brenda donosi njegovu prepoznatljivu estetiku i filozofiju u divnim modelima koji će našu garderobu transformirati iz zimske u proljetnu.

Još jedna odlična & Other Stories kolekcija

A Softer Turn kolekcija je nastala u pariškom atelieru high street brenda & Other Stories. U fokusu se nalaze omiljeni proljetni klasici poput laganog kaputa, pletiva i haljina, a njihovim strogim linijama i jednostavnim siluetama meki pomak donose trendi detalji i neutralna paleta boja s naglaskom na crnu, bijelu i bež boju i dodatkom svježe mint nijanse u uvijek popularnog kariranog uzorka.

Uz odjevne komade koje ćemo nositi od jutra do večeri, u jednostavnim dnevnim i elegantnijim, ali još uvijek ležernim i modernim, večernjim kombinacijama, & Other Stories kolekcija donosi i ključne modne dodatne koji će zaokružiti svaki outfit. Crna torba, gležnjače i sandale s tankim remenčićima, nekoliko komada decentnog zlatnog nakita i jednostavne kopče za kosu sve su što nam treba na početku proljetne sezone.

Brend & Other Stories nažalost još uvijek ne dostavlja u Hrvatsku, no ako je ispred vas putovanje u neki od europskih gradova u kojima možete pronaći & Other Stories dućan, nikako ga nemojte zaobići. Cijelu ponudu možete istražiti ovdje.

Foto: & Other Stories

Učitati još
Zatvori