Nova modna kolekcija Ane Bacinger će vas osvojiti na prvu
Nova modna kolekcija Ane Bacinger će vas osvojiti na prvu

Nova modna kolekcija Ane Bacinger
će vas osvojiti na prvu

Barcelona se pokazala kao savršena kulisa za novu LFP kolekciju s potpisom modne blogerice Ane Bacinger. Kao i prethodne, ova za jesen/zimu 2022./23. vrvi jarkim bojama, osvaja retro prizvukom i stvorena je za bezbroj ležernih situacija. Novost u kolekciji je paleta boja koja je malo prigušena i prilagođena hladnoj sezoni, no boje su i dalje u glavnom fokusu LFP priče.

Ljetni bestseller – vječno moderne LFP prugice ove jeseni osvanule su u dugim rukavima pa tako u ponudi možete pronaći tamno plavo – bijelu prugastu majicu dugih rukava koju krasi mali crveni logo i novitet koji je Ana prozvala novim bestsellerom, bijelu majicu na tanke pruge s retro vizualom LFP club. LFP club vizual pojavio se i na prljavo bijelom T-shirtu, dok predimenzionirana trenirka dolazi sa svima omiljenim Little Fashion Paradise retro logom.

Modni dodatak sezone postala je velika torba prepoznatljivog šarenog printa, koja je namijenjena vikend putovanjima i odlascima na trening, a pokazala se i kao idealna torba za sve mlade mame koje ne vole klasične torbe za previjanje.

I ova LFP kolekcija izrađena je od organskih materijala i bojana biorazgradivim bojama, te je fokus cijele priče na slow fashionu. Svaki komad radi se isključivo po narudžbi, kako bi se smanjilo gomilanje nepotrebnih zaliha. Kvalitetu proizvoda i boja garantira Caspar design iz Varaždina, koji cijelu filozofiju firme vrti oko održivosti i već spomenutog slow fashiona. Kolekcija je dostupna na LFP collection webshopu: Besos de Barcelona by LFP collection.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori