Ana Bacinger ispričala nam je sve detalje o svojoj novoj ljetnoj kolekciji
Ana Bacinger ispričala nam je sve detalje o svojoj novoj ljetnoj kolekciji

Ana Bacinger ispričala nam je sve detalje o
svojoj novoj ljetnoj kolekciji

Sa svojim malim Levom u rukama, Ana Bacinger zaputila se u Rovinj u kojem je snimila kampanju za svoju novu Little Fashion Paradise kolekciju. Od kada je pokrenula sustainable kolekcije sa svojim potpisom, sve su bile rasprodane do zadnjeg komada. Kako se približava ljeto, Ana donosi nove vesele, šarene, visokokvalitetne komade u kojima ćete moći provesti naredne mjesece.

S naglaskom na komade koji će u vašem ormaru trajati godinama, i prepoznatljivom dizajnu koji se može uklopiti u svačiji stil, LFP donosi nove boje na svojim T-shirticama, kao i torbama. Saznali smo od Ane koji su to još noviteti koji nam stižu ove tople sezone.

Postcards from Rovinj

Iza tebe su iznimno uspješne LFP kolekcije. Jesi li sama uopće očekivala takav odaziv i znači li to da žene danas žele kupovati odjeću sa pričom, odjeću koja je sustainable i koja je kvalitetna?

Jako sam sretna što se iz ideje o T-shirtu kojim sam odlučila proslaviti 10. rođendan bloga razvila jedna ovako lijepa priča. Očekivala sam dobar odaziv jer imam velik broj pratiteljica koje me godinama nagovaraju da pokrenem nešto svoje. Ipak, reakcije na posljednje dvije kolekcije nadmašile su sva moja očekivanja. Mogu s ponosom reći da žene vole LFP collection proizvode, da ih obožavaju nositi i da s velikim nestrpljenjem čekaju novu kolekciju.

Priča o održivosti došla je sama od sebe. Nekako mi je bilo jedino logično udružiti snage s lokalnom proizvodnjom i birati materijale koji su organski. I sama pokušavam posljednjih par godina u ormaru imati što više kvalitetnih proizvoda malih brendova koji su održivi, a mislim da slično razmišlja i velik broj mojih pratiteljica. Možda smo se svi malo zasitili brze mode i trendova koji se mijenjaju na tjednoj bazi i jednostavno poželjeli u svojim ormarima imati odjeću s dobrom pričom.

Created with RNI Films app. Preset 'Agfa RSX II v.3'

Novi basic komadi s pomakom

Koji su noviteti u novoj kolekciji, iznenadila si s novim paletama boja. Koja ti je bila misao vodilja ovaj put?

Kod lansiranja prošle ljetne kolekcije naglasila sam da neću komplicirati nego da ću u ponudi imati kvalitetne klasike koje svaka žena želi imati u svom ormaru. Toga se i držim, pa u novoj kolekciji možete pronaći majice na prugice u novim bojama, neizostavan retro T-shirt sa zanimljivim printom i moje prepoznatljive oversized torbe za grad i plažu. Ovo su sve ljetni klasici koji će podići svaku kombinaciju, neovisno o vašem stilu. Svaka LFP ljetna kolekcija će uvijek imati jedan dobar T-shirt, majice na prugice i neku verziju velike torbe, a ideja je igrati se s paletom boja i s novim uzorcima.

Znamo da obožavaš boje i vječna si inspiracija za upečatljive stylinge. Inspirira li te više ljeto od zime kad se radi o osmišljavanju novih modela?

Iako volim zimu, zbog mode i slojevitog odijevanja, LFP je zapravo pravi primjer ljetnog brenda. Uvijek gledam da u kolekciju ubacim komade koje bi i sama voljela imati u ormaru i koje želim kombinirati kroz ljeto. Krećem od sebe i onoga što mi nedostaje u ljetnoj garderobi. Iako ponuda u dućanima vrvi prugastim majicama i velikim platnenim torbama, uvijek nađem neku zamjerku. Zato sam oLFP odlučila bazirati na savršenim komadima koji su kvalitetni. Komadima koji traju i koji su napravljeni upravo onako kako ja to želim.

Created with RNI Films app. Preset 'Agfa RSX II v.3'

Uskoro još noviteta s potpisom LFP

Koji su tvoji omiljeni modeli iz kolekcije u kojima ćeš i sama provesti ljeto?

Dugo sam tražila savršeni T-shirt na crveno-bijele pruge i jako sam sretna što ga konačno imam u kolekciji i u svom ormaru. On je definitivno moj favorit jer je nosiv uz sve i može se sjajno kombinirati. Uz njega, zbog ljetne palete boja obožavam i novu All Over Ana torbu.

Koliko ti je izazovno usklađivati majčinstvo sa svojim poslom?

Majčinstvo je jedan veliki izazov sam po sebi, a uskladiti ga s poslom zna biti jako zahtjevno. No, Lev je jako dobra beba, a ja jako volim svoj posao pa zasad uspješno veslam u svemu.

Kako biraš lokacije za snimanja? Što ti je važno?

Trudim se, kao i kod svog Instagram profila, birati lokacije koje odgovaraju mom stilu i estetici. Prošlogodišnja ljetna kolekcija snimljena je u Opatiji, kasnije su neki vizuali snimani u Selcu kod Crikvenice i u Brelima, a dobar dio njih u Postirama na otoku Braču. Bitno mi je da su lokacije u Hrvatskoj i da u sebi nose dozu retro nostalgije. Nova ‘Postcards from Rovinj’ kolekcija snimljena je na ulica Rovinja jer se bojama jednostavno savršeno uklopila u taj divan grad.

Što još možemo očekivati od LFP noviteta u budućnosti?

U planu je uistinu puno toga, samo treba vidjeti koliko će mi vremena dati mali Lev, da realiziram sve što sam zamislila. Ovo ljeto stiže još jedna poslastica kojoj se posebno veselim i na kojoj s ekipom iz Caspara intenzivno radim!

Foto: Little Fashion Paradise

Učitati još
Zatvori