‘Back to work’ sa stilom u Aldo modelima koje predlažu poznate hrvatske influencerice

‘Back to work’ sa stilom u Aldo modelima koje predlažu poznate hrvatske influencerice

Povratak na radna mjesta nakon dugih ljetnih dana i odmora iziskuje osvježenje garderobe, što je najjednostavnije postići modnim dodacima poput dobrih cipela ili torbe! Poznati brend Aldo u novoj kolekciji jesen-zima nudi veliki izbor obuće i modnih dodataka prigodnih za razne prilike, a neke od njih su izabrale i influencerice Ana Bacinger i Nika Matić koje su prihvatile izazov i zaplesale na ulicama Zagreba i Varaždina!

Pogledajte neke od najboljih back to work kombinacija u kojima ćete izgledati podjednako dobro dok izvršavate radne obaveze, ali i na afterwork druženjima!

Elegantne salonke u kojima je Ana Bacinger zaplesala na varaždinskim ulicama odlično će se kombinirati uz odijela i pencil suknje, ali i uz neformalne outfite. Trendy torba s lancima svidjet će se ljubiteljicama rock chic stila, ali i klasičarkama koje vole svoju odjevnu kombinaciji učiniti drugačijom.

Alternativa klasičnom modelu su cipele sa zanimljivim remenom koji će sjajno pristajati uz romantične haljine s printom, ali i haljine i suknje „strožeg“ kroja.

Još jedan bezvremenski model iz Aldo kolekcije su salonke neutralne nijanse iz posebne kolekcije sa savitljivim potplatima koji su iznimno udobni i osiguravaju stabilnost i komfor tijekom cijelog dana. Kao modni statement outfitu poslužit će torbica atraktivnog printa.

It- djevojka Nika Matić koja se također priključila valu Step Into Love Aldo izazova koje su pokrenule hrvatske influencerice Dora Predojević i Ana Bacinger izabrala je mokasine koje se odlično uklapaju u svakodnevne trendy outfite, ali zbog svoje jednostavnosti i elegantnog izgleda sjajno će izgledati i u  poslovnim varijantama.

Za šetnju gradom kombinirajte Nikine mokasine s cool ruksakom animal printa, a za poslovne sastanke s torbom za laptop istog uzorka!

Aldo torba za laptop

Svoje inspiracije za back to work, ali i svakodnevne outfite pronađite u Aldo trgovinama u Zagrebu, Splitu i Šibeniku ili na Aldo web shopu!

Foto: Aldo

Učitati još
Zatvori