Street style trendovi u izvedbi hrvatskog branda AMDS Jeans

Street style trendovi u izvedbi
hrvatskog branda AMDS Jeans

Na sceni su već tri desetljeća tijekom kojih izbacuju po dvije kolekcije godišnje. Zahvaljujući kreativnosti, trudu i radu cijelog kolektiva, tim koji stoji iza branda uspješno se bori za svoje mjesto na tržištu. Broj njihovih poslovnica raste iz mjeseca u mjesec i danas su dostupni u svakom malo većem gradu u Hrvatskoj. Nedavno su nas obradovali još jednom kolekcijom u kojoj bismo bez problema mogli prošetati bilo kojom europskom metropolom pa vam donosimo kratki osvrt.

AMDS JEANS KOLEKCIJA ZA PROLJEĆE/LJETO 2019.

AMDS Jeans kroz kampanju izdvaja ključne komade svoje kolekcije za proljeće/ljeto koji su neizostavni u ormaru svake osobe koja njeguje urbani i casual imidž. Mi ćemo izdvojiti one koje želimo u svom ili u ormaru našeg muškarca. No prvo one koje želimo u svom, naravno.

Traper suknje su vladarice svih chic modnih kombinacija – bilo da ih nosite u casual/sportskim varijantama, bilo u kombinaciji s atraktivnim cipelama na petu. Suknja branda AMDS Jeans zbog svoje je atraktivnosti prilično siguran odabir za mnoge prigode. U ponudi jakni ističe se pastelni bež baloner na preklop i vezanje koji je idealno rješenje za prijelazne dane. Baloner je klasik za kojim rado posežemo kada nastupe prohladna jutra i večeri. Ove sezone on dobiva na svježini i još modernijem izgledu kroz nove materijale kao što su brušena koža i njene imitacije.

Uz ovaj prekrasni baloner savršeno će pristajati AMDS Jeans trapezice TINA. Glavna vrlina tog traper modela je njegov kroj koji laska figuri i vizualno izdužuje noge. Možete ga kombinirati na mnogo načina, od tenisica, štikli, u casual ili poslovnoj kombinaciji. I ne, trapezice nisu rezervirane samo za visoke i vitke žene već pristaju različitim tipovima građe. Ako ne vjeruješ, trk u prvi AMDS Jeans dućan.

U zadnjih nekoliko godina brand je postao prepoznatljiv i po svojim push up modelima traperica koje su uvjerljivi best seller iz sezone u sezonu. Razlog tome je njihov izrazito funkcionalan kroj koji komplimentira ženskoj figuri. Ponuda je raznolika, od skinny fit nogavica, nogavica ravnijeg kroja, high waist, mid waist, ponešto se nađe za svaki ukus..

U ponudi za njega naš favorit su tamne traperice užih nogavica koje su kao stvorene za poslovne prigode. Model se zove ERIC, za sve one koji ih požele u svom ormaru. Tamne traperice su dobar izbor za ured i, uz nešto elegantniji ostatak odjeće kao što su poslovne košulje iz ponude branda, čine super poslovni outfit.

U ponudi za mlađe i modernije muškarce brand nudi model JACK. Radi se trendy modelu užih, nešto kraćih nogavica. Trend kraćih nogavica, bolje poznat pod nazivom cropped, prvotno je zahvatio žensku modu, no seli se i na muški dio. Ovakav tip traperica u prvi plan stavlja obuću, kod muškaraca prvenstveno sportsku obuću što ima smisla s obzirom na razvoj trendova i raznovrsnu ponudu tenisica za muškarce.

Za kraj želimo naglasiti da brand nudi i široki izbor artikala koji idu do većih veličina za nju i njega, za što svakako dobivaju plus od nas. Za više informacija o novoj kolekciji zavirite u njihov webshop www.amds.hr ili u njihove maloprodajne prostore.

 

 

Učitati još
Zatvori