Poznata ilustratorica Alja Horvat napravila je kolekciju za Anthropologie

Poznata ilustratorica Alja Horvat napravila
je kolekciju za Anthropologie

Alja Horvat x Anthropologie

Poznata slovenska ilustratorica Alja Horvat, već je vrlo zvučno ime ne samo u rodnoj Sloveniji i susjednoj Hrvatskoj, nego i u svijetu. Razlog tome su njene uspješne suradnje s internacionalnim brendovima, trgovinama i web shopovima, kao što su to primjerice Urban Outfitters i Anthropologie.

Upravo ju je potonji brend angažirao za svoju najnoviju suradnju, pa je nakon njenih ljupkih ilustracija za Anthropologie koje su slavile LGBTQ zajednicu na red došlo i stvaranje jedne capsule odjevne kolekcije za ovaj obožavani lanac trgovina, koji u svijetu ima preko 200 trgovina i donosi pomno kurirane predmete s područja mode, ljepote i dekora.

Alja Horvat x Anthropologie

Suradnja poznate ilustratorice s ovim brendom objavljena je prije nekoliko dana na njenim društvenim mrežama, a Alja je sa svojim pratiteljima podijelila oduševljenje činjenicom da je dobila priliku osmisliti kolekciju za Anthropologie. U ponudi se tako može pronaći 6 različitih stilova odjeće, a cijela capsule kolekcija odiše onim bezbrižnim ljetnim osjećajem i živi u znaku najljepših ljetnih printeva. Alja je za ovu suradnju osmislila 3 nova printa, odnosno ilustracije, a kako kolekcija izgleda i po kojoj se cijeni mogu nabaviti komadi, provjerite ovdje.

Foto: Anthropologie

Učitati još
Zatvori